warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Şişli), İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Teknoloji

Teknoloji

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Teknoloji

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

YAZILIM UZMANI YETİŞTİRME PROGRAMI  (350 Saat)

MOBİL UYGULAMA/OYUN UZMANI YETİŞTİRME PROGRAMI  (408 Saat)

YAZILIM UZMANI YETİŞTİRME PROGRAMI  (350 Saat)

MOBİL UYGULAMA/OYUN UZMANI YETİŞTİRME PROGRAMI  (408 Saat)

 .NET

İleri C#

Veri tabanı Programlama

WPF’e Giriş

WEB Servis

WCF Servis

ASP.Net MVC ile WEB Programlama

ASP.NET CORE

 

İOS Mobil Uygulama Geliştirme

ANDROİD Mobil Uygulama Geliştirme

REACT NATİVE Mobil Uygulama Geliştirme

JAVA ile Programlama

C# ile Programlama

UNİTY ile Mobil Oyun Geliştirme

Arttırılmış Gerçeklik (AR)

Sanal Gerçeklik (VR)


Yazılım Uzmanı Yetiştirme Programı

Bir mühendisin veya kendini geliştirerek yazılımcı olmak isteyen herkesin en az bir programlama dilini ve bir veri tabanının nasıl yönetilmesi gerektiğini bilmesi gerekmektedir. Bunu ikiye ya da üçe çıkarmak farklı firma ve şirketlerin farklı yazılımlar kullanmalarından dolayı size avantaj sağlayacaktır. Her geçen yıl daha fazla büyüme ve gelişme gösteren bilişim sektöründe, yazılım uzmanlığı ayrı bir öneme sahiptir.

Bilişim teknolojisi ürünlerinin temel ihtiyaç haline gelmesi ile birlikte, sektördeki hızlı büyüme şirketlerin, alanında uzman yazılımcıları talep etmesini sağlamıştır.

350 saatlik eğitim programımızın sonunda, Türkiye’nin en çok aranan yazılım uzmanları seviyesine geleceksiniz.

Programa başvurabilecek adaylar

Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi; Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği

Program İçeriği:

·        Yazılım Uzmanlığı

 

Programın Sonunda Ulaşılacak Seviye

350 saatlik eğitim programımızın sonunda, Türkiye’nin en çok aranan elit yazılım uzmanları seviyesine geleceksiniz. En ince ayrıntısına kadar yazılım ile alakalı donanıma sahip olmanızı sağlayıp, Türkiye ve Dünya’da yazılım alanında kaliteli birer yazılım uzmanı olmanızı sağlıyoruz.


Mobil Uygulama Yazılımcısı ve Oyun Programlama Uzmanı Yetiştirme Programı


Yetiştirme Programımızın Önemi ve Özellikleri

Bir mühendisin veya kendini geliştirerek mobil yazılımcısı ve ya oyun programcısı olmak isteyen herkesin en az bir programlama dilini ve en az bir mobil uygulamayı nasıl geliştirmesi gerektiğini bilmesi gerekmektedir. Bunu ikiye ya da üçe çıkarmak farklı firma ve şirketlerin farklı mobil yazılımlar kullanmalarından dolayı size avantaj sağlayacaktır. Her geçen yıl daha fazla büyüme ve gelişme gösteren bilişim sektöründe, mobil yazılım uzmanlığı ve oyun programlama ayrı bir öneme sahiptir.

Günümüzde Türkiye ve dünya da hızla gelişen oyun sektörü oldukça geniş bir kitleye hitap etmektedir ve tüm eğlence endüstrisi alanlarını geçerek, zirveye yerleşmiş durumdadır. Artık siz de Unity 3D ile hayal ettiğiniz 2D ve ya 3D oyunları gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Bu sayede geliştirdiğiniz oyunları gerek mobil marketler gerekse internet üzerinden milyonlara ulaştırarak, hızla büyüyen sektörde yerinizi alabilirsiniz.

Bilişim teknolojisi ürünlerinin temel ihtiyaç haline gelmesi ile birlikte, sektördeki hızlı büyüme şirketlerin, alanında uzman mobil yazılımcıları talep etmesini sağlamıştır. Sizde bu eğitimi alarak mobil uygulamanın en ince ayrıntısına kadar öğrenecek ve mesleğinizi en iyi şekilde yapabilir duruma geleceksiniz.

Mobil uygulama eğitimi alarak mobil uygulama sektörünün aranan uzmanı siz olacak ve firmalar sizi değil siz dilediğiniz firmayı seçecek duruma geleceksiniz.

408 saatlik eğitim programımızın sonunda, Türkiye’nin en çok aranan mobil yazılım ve oyun programlama uzmanları seviyesine geleceksiniz.

 

Programa başvurabilecek adaylar

Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi; Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İletişim Fakülteleri, Ticari Bilimler Fakültesi, Tasarım Fakülteleri

 

Başvuru için beklenen nitelikler:
 
Eğitim seviyesi: 
- Lisans - 4. Sınıf veya Mezun, Yüksek Lisans

- Öğrenci/Mezun, Doktora

-  Öğrenci/Mezun
- Orta seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilen
- Araştırma Geliştirme faaliyetlerinde ileri mühendislik becerilerini geliştirme amacında olan

Program İçeriği:

·        İOS

·        ANDROİD

·        REACT NATİVE

·        JAVA

·        C#

·        UNİTY-AR-VR

 

Programın Sonunda Ulaşılacak Seviye

408 saatlik eğitim programımızın sonunda, Türkiye’nin en çok aranan elit mobil yazılım uzmanları ve Oyun Programlama Uzmanları seviyesine geleceksiniz. En ince ayrıntısına kadar mobil yazılım ve Oyun Programlama ile alakalı donanıma sahip olmanızı sağlayıp, Türkiye ve Dünya’da mobil yazılım alanında ve oyun programlama alanında kaliteli birer uzman olmanızı sağlıyoruz.

 

Başvurular Kariyer.net üzerinden yapılmaktadır.


”Programı başarı ile tamamlayan ve %90 devamlılık sağlayan adaylara programa katılım sertifikası verilecektir.”

 'Program sonunda adaylarımıza  firmamızda istihdam sağlanacaktır. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Uzmanı Yazılım Uzmanı Maaşları Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Uzmanı Nedir? Yazılım Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Üçüncü Binyıl Eğitim Danışmanlık CAD/CAM/CAE eğitimlerinde lider olan firmamız, doğru , kaliteli ve gerçek ihtiyaçlara c

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Bireysel Emeklilik.

Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Uzmanı Yazılım Uzmanı Maaşları Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Uzmanı Nedir? Yazılım Uzmanı İş İlanları