warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Network Destek Uzman Yardımcısı

TurkNet İletişim Hizmetleri

İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Teknik

Teknik

Başvuru Sayısı

477 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

477 başvuru

Departman

Teknik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İnternet eşitsizlikleri ortadan kaldırıyor. Çünkü bilgiye, eğlenceye, eğitime, ticarete, nerdeyse her şeye, herkesin, her an, sınırsız erişimini sağlıyor. Herkesin üretmesini, paylaşmasını, kendini ifade etmesini mümkün kılıyor.

Bu yüzden biz herkesin birinci sınıf bir interneti hak ettiğine inanıyoruz ve kendi almak istediğimiz internet hizmetini sunmak için çalışıyoruz.

Sektörümüzde sık rastlanan kotaları, taahhütleri, akıl karıştıran teklifleri, kurnaz fiyatlama oyunlarını sevmiyoruz. Onun için yapmıyoruz.

Merakın, yaratıcılığın, düş kurmanın gücüne inanıyoruz. Hayal ettiklerimizi hayata geçirmek için, hayatı basitleştirmek için, herkesi yapabilir kılmak için teknolojiyi çok iyi kullanıyoruz. Teknolojinin üstüne inancımızı, inadımızı, alın terimizi koyuyoruz. Fikir doğruysa, yapılamazlara, edilemezlere, o işler öyle yürümezlere aldırış etmiyoruz.

Hız tutkunuyuz. Türkiye’nin en hızlı internetini sunuyoruz ve çok daha hızlısını yapmanın peşindeyiz. Yani bu daha başlangıç. Hız tutkumuz internet hızıyla sınırlı değil. Tüm işlerimizde hızın, çevikliğin, yüksek performansın peşindeyiz.

Hayat zaten yeteri kadar karmaşık. Biz işleri basitleştirmeye çalışıyoruz. Dolambaçlı lafların, beyin yakan sözleşmelerin, şirket duvarlarının arkasına sığınmayı reddediyoruz. Bugün git yarın gel, biz biliriz sen bilmezsin, bizim çalışma şeklimiz değil. Bize böyle davranılmasını kabul etmiyoruz, kimseye de böyle davranmıyoruz. İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla, cam gibi saydam olmaya çalışıyoruz.

Müşterilerimizi de kendimiz gibi biliyoruz. Onların samimiyetlerine, iyi niyetlerine, dürüstlüklerine inanıyor; kendilerini ifade etmelerine, hayallerinin peşinde koşmalarına, üretmelerine katkıda bulunmak istiyoruz.

Müşterilerimize mükemmel bir hizmet vermek, bu işin açık ara en iyisi olmak istiyoruz. Bizim sektörün bu konuda pek iyi olmadığını, bizim de daha gidecek çok yolumuz olduğunu biliyoruz. 

 

Bu hedefimizi paylaşan bir lider arıyoruz. 

 

Eğer bu sizseniz tanışmak çok isteriz. Gelin bu hedefe birlikte nasıl ulaşırız konuşalım.

 

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik veya Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun
  • İleri düzey İngilizce dil bilgisi
  • CCNA kursuna katılmış ya da sertifika sahibi
  • Takım çalışmasın önem veren
  • Analitik düşünce yeteneğine sahip
  • Problem çözme ve teknik dokümantasyon becerilerine sahip
  • Yeni mezun veya en fazla 1 yıllık iş tecrübesine sahip

İşin Tanımı

  • TurkNet omurgasındaki bağlantılarda kapasite takibini yapacak, günlük raporları inceleyecek ve gerekli noktalarda kapasite artışı yapacak
  • Farklı iş birimlerinden açılan destek kayıtlarına cevap verecek
  • Yeni hizmetlerin kurulum planlaması aşamasında port tahsisi yapacak
  • Kurumsal müşterilerin hizmet aldığı erişim şebeke( IP/Mpls ya da switch) cihazlarında port doluluk oranlarını takip edecek
  • TurkNet VAE, YAPA ve GPON altyapısından hizmet alan bireysel müşterilere 2. seviye destek verecek
  • Omurga üzerindeki sistemlerinin (Router, switch, msan vb.) kurulumlarında Network işletim ekibine destek verecek
  • TurkNet IP/MPLS ve erişim şebekesindeki her türlü iyileştirme ve geliştirme çalışmalarına esnek çalışma saatleri çerçevesinde destek verecek
  • Veri Şebekesi işletiminin sürdürülebilirliği için gerekli düzeyde dokümantasyonu yapacak

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Network Destek Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Network Destek Uzman Yardımcısı Network Destek Uzman Yardımcısı Maaşları Network Destek Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Network Destek Uzman Yardımcısı Nedir? Network Destek Uzman Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

TurkNet İletişim HizmetleriTurkNet ezber bozan, çevik, yalın, tutkulu, müşteri odaklı ve takım ruhuna destek veren değerleri ile 1996 yılından bu yana

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN/ ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİ AYDINLATMA METNİFulya Mah. Büyükdere Cad. Torun Center A Blok Ap

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Network Destek Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Network Destek Uzman Yardımcısı Network Destek Uzman Yardımcısı Maaşları Network Destek Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Network Destek Uzman Yardımcısı Nedir? Network Destek Uzman Yardımcısı İş İlanları