warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Komponent Bakım Personeli

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Turkish Technic – Komponent Bakım Personeli

Turkish Technic, Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 9500 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır. 

İstanbul, Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Turkish Technic, operasyonlarını İstanbul’da Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım-yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir.


Komponent Bakım Personeli Görev Tanımı

Uçak, motor ve iniş takımı komponentlerinin, hidrolik-mekanik ve aviyonik-elektromekanik komponentlerin, periyodik test, bakım, onarım faaliyetlerinin üretici yönergelerine uygun şekilde yürütülmesi, atölye iş düzeninin gerektirdiği plana uygun hareket edilmesi, sorumluluğundaki işlerin dokümantasyon kaydının yapılması.


Komponent Bakım Personeli İstihdam Sürecinde İzlenecek Yol

Bu ilan kapsamında Turkish Technic ve İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik Uçak Komponent Bakım Elemanı Eğitimi düzenlenecektir. 

Eğitim programının teorik kısmı 4,5 ay Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde, pratik kısmı ise kursun son ayında 2 hafta THY Teknik A.Ş.’nin İstanbuldaki tesislerinde yapılacaktır. Nisan ayında başlaması planlanan eğitimin toplam süresi yaklaşık 5 ay olup,  eğitimi başarıyla bitiren kursiyerler Komponent bakım-onarımı alanında istihdam edilecektir.

İlanımıza başvuran adayların Eskişehir İŞKUR’un açmış olduğu893699 portal numaralı ilan üzerinden de başvurması gerekmektedir.


Genel Kriterler

T.C. Vatandaşı olmak

01.01.1992 sonrasında doğmuş olmak

Adli sicil, adli sicil arşiv kaydı ve GBT kaydı bulunmamak

Teorik eğitimler süresince eğitim yapılacağı şehirde ve pratik eğitimlerde İstanbul'da ikameti ve kursa kesintisiz devamı kabul etmek

Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği tercihen en az 1 yıl tecilli olmak

CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak

Aşağıda belirtilen bölümlerden mezun olmak

   o Meslek Yüksek Okullarının; Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Gemi Makineleri İşletme, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Makine ve Metal Teknolojileri, Mekatronik, Metalurji, Otomotiv Teknolojisi, Tesviye bölümlerinden mezun.


Aranan Genel Nitelikler

Takım çalışmasına yatkın

Titiz ve düzenli çalışmaya önem veren

Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip

Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı

Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli

Vardiyalı düzende çalışabilecek

Eğitime kesintisiz devamı kabul etmek


Sosyal İmkânlar

Turkish Technic çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlar. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, aile için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkânı ya da yardımı, indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkânları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu sosyal olanaklar arasında yer alır.


CV'nizdeki tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz. Başvuru sırasında özgeçmişinde; doğum tarihi, mezuniyet tarihi, güncel fotoğrafı bulunmayan adayların CV'lerini güncellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.



Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
, Yapılmadı, Muaf, Tecilli, Yapıldı

Teknik Destek Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Destek Elemanı Teknik Destek Elemanı Maaşları Teknik Destek Elemanı Nasıl Olunur? Teknik Destek Elemanı Nedir? Teknik Destek Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma MetniTürk Hava Yolları Teknik A.Ş. Kişisel Verilerin Korunmas

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Teknik Destek Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Destek Elemanı Teknik Destek Elemanı Maaşları Teknik Destek Elemanı Nasıl Olunur? Teknik Destek Elemanı Nedir? Teknik Destek Elemanı İş İlanları