warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Laboratuvar İç Denetçi

Taha Giyim San. Ve Tic. A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Bağcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

439 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

439 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olma yolculuğumuzda "Laboratuvar İç Denetçi" olarak aramıza katılacak ekip arkadaşımızı arıyoruz.

LCWaikiki markası ile Türkiye’nin en değerli markalar sıralamasında “Hazır Giyim ve Mağazacılık” sektöründe 1. sırada yer alan şirketimiz, yaklaşık 10 Milyar $ ciro hedefi, 45 ülkede 42.000’i aşkın çalışanı ve yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere toplamda 900’ün üzerinde mağazası ile Türkiye’nin en büyük gruplarından birisi olarak hızla büyüyor.

2023 yılında Avrupa’nın en büyük 3 Tekstil Perakendecisi olmayı hedefleyen grubumuzun tedarik şirketi Taha Giyim A.Ş.'de “Laboratuvar İç Denetçi” olarak aramıza katılacak bir ekip arkadaşı arıyoruz.

  • Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, 
  • Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyime sahip, 
  • İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip, 
  • Kalite yönetim sistemleri ve denetim konusunda tecrübeli (ISO 17025, ISO 9001, ISO 140001 vb. standart uygulamalarına hâkim), 
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, 
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Analiz ve raporlama yetkinliği güçlü ve etkin iletişim becerisine sahip, 
  • Değişime açık, dinamik ve takım çalışmasına yatkın, 
  • Analitik düşünebilen ve sonuç odaklı, 
  • Kalite ve müşteri odaklı, 

İŞ TANIMI 

  • Laboratuvar stratejileri, öncelikleri, değerleri, yönetmelikleri, yönetim sistemlerine ilişkin prosedürlerine ve risklerine uygun olarak denetimlerin planlanması, 
  • Onaylanmış denetim planlarına uygun olarak, geçmiş veriler, deneyimler ve bilgiler doğrultusunda, süreçlerde/iş birimlerinde, kurum değerleri ve işleyişiyle ilgili riskli alanların saptanmasına katkı sağlanması amacıyla denetimlerin gerçekleştirmesi ve raporlanması, 
  • Denetimler sonucunda tespit edilmiş, iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması amacıyla paylaşılması, gelişime açık alanların iyileştirilmesi için aksiyon planlarının süreç sahiplerinden talep edilmesi, takip edilmesi ve gerekli durumlarda düzeltici faaliyet çalışmalarının başlatılması, 
  • Kurumsal Risk Yönetimi konusunda laboratuvarın iç/dış risklerine karşı direncini artırmak, olası riski yüksek alanların etkisini azaltmak, laboratuvarın sürekliliğine, verimliliğine ve risklerinin etkin şekilde yönetilmesine katkıda bulunmak amacıyla risk analiz çalışmalarının organize edilmesi ve etkin bir şekilde yönetilmesine katkıda bulunması.   

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

İç Denetçi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Denetçi İç Denetçi Maaşları İç Denetçi Nasıl Olunur? İç Denetçi Nedir? İç Denetçi İş İlanları
Hakkımızda

TAHA GİYİM, LC Waikiki'nin bir iştiraki olarak yurt içi fason üretim organizasyonunu yönetmek amacıyla 2000 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

TAHA GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİNAYDINLATMA METN

Detaylı Bilgi

İç Denetçi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Denetçi İç Denetçi Maaşları İç Denetçi Nasıl Olunur? İç Denetçi Nedir? İç Denetçi İş İlanları