İstanbul(Asya)(Çekmeköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

8 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Departman

Hizmet

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde Taşdelen Dap Ormanköy Sitesinde yer alan Ladyl Stüdio Güzellik Merkezi;

Şirketimiz, konuklarımıza en üst düzeyde hizmet sunmayı amaçlayan bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışma prensibimizi benimsemekteyiz. İş yerimizin temizliği ve misafirlerimize sunulan çay servisi, bu hedeflere ulaşmamızda kritik bir rol oynamaktadır. Bu doğrultuda, profesyonel ve enerjik bir "Çay Servis ve Temizlik Elemanı" arayışındayız.

İş Tanımı:

  • İş yerimizin genel temizlik ve düzenini sağlamak.Misafirlerimize çay, kahve gibi içecekleri sunmak ve servisini yapmak.Misafirlerimizin isteklerini özenle karşılamak ve onlara yardımcı olmak.Mutfağın ve çay servis alanlarının temizliğini ve düzenini sağlamak.İhtiyaç halinde diğer personelle iş birliği yaparak genel operasyona katkı sağlamak.

Aranan Nitelikler:

  • En az lise mezunu.Temizlik ve çay servisi konusunda deneyimli.Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilen.Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerisi güçlü ekip arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun)

Çay / Kahve Servis Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çay / Kahve Servis Elemanı Çay / Kahve Servis Elemanı Maaşları Çay / Kahve Servis Elemanı Nasıl Olunur? Çay / Kahve Servis Elemanı Nedir? Çay / Kahve Servis Elemanı İş İlanları