warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İş Güvenliği Uzmanı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş

Bolu, Kocaeli, Sakarya, Düzce

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Güvenlik

Güvenlik

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Güvenlik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Enerji sektöründe faaliyet göstermekte olan şirketimiz SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) İnsan Kaynakları Direktörlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Departmanı bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip “İş Güvenliği Uzmanı” arıyoruz. Aradığımız aday; 
  • Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri’nden, tercihen Elektrik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliklerinden mezundur,
  • A ya da B sınıfı iş güvenliği uzmanı sertifikası sahibidir ve sertifikasını geçmiş tecrübelerinde aktif olarak kullanmıştır,
  • SEDAŞ bölge illerinin tamamında (Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli) ve değişkenlik gösterebilecek şekilde görev yapar,
  • İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına hakimdir,
  • Uluslararası yayınları takip edebilecek, araştırmalar yapabilecek kadar iyi İngilizce bilir,
  • En az B sınıfı ehliyet sahibidir. İyi bir şofördür, geniş coğrafyada ve farklı yol koşullarında araç kullanabilir,
  • Topluluk önünde kendini güvenle ifade eder, eğitim verir ve sunum yapar,
  • İSG yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibidir, tercihen OHSAS 18001/ISO 45001 iç denetçi ya da baş denetçi sertifikasına sahiptir,
  • MS Excel’de detaylı veri analizleri yapabilir ve MS Powerpoint’te farklı formatlarda sunumlar hazırlayabilir.
"Şirketimiz işe alım süreçlerinde işe uygunluk vasfı en önemli ölçütümüzdür. İşe alımlarda Şirket kültürüne uygun, işin/pozisyonun gerektirdiği bilgi, beceri, deneyim ve yetkinliklere sahip, şirketi ileriye taşıyacak kadın ve erkek tüm adaylara ayrımcılık yapmadan fırsat eşitliği sağlanır”

İŞ TANIMI

Odağında insan hayatı vardır. Bu doğrultuda SEDAŞ’ın paydaşlarını harekete geçirecek her türlü faaliyetin içinde yer alır. 
  • Kendisi ve SEDAŞ’ın yasal yükümlülükleri çerçevesinde oluşan gereklilikleri takip eder ve alınacak aksiyonları planlar.  Bazı aksiyonların gerçekleşmesini koordine eder ve hatta bazılarının da uygulayıcısı olur.
  • SEDAŞ’ta işyerlerimiz sadece binalarımız değildir. Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli’nde faaliyet gösterdiğimiz tüm sahalar zaman zaman işyerimiz haline dönüşebilir. İş Güvenliği Uzmanı iyi bir gözlemcidir. Gözetim amaçlı olsun ya da olmasın bulunduğu ortamdaki uygun davranışları vurgular, uygunsuzlukları ilgili mercilere raporlar.
  • Operasyonların standardizasyonu esastır. Her bölgede aynı uygulamanın hayat bulması için merkezi planlama ve koordinasyon faaliyetlerini yürütür. Kurulu yönetim sistemlerinin gerekleri doğrultusunda dokümantasyon çalışmaları yapar.
  • Bir eğitim gönüllüsüdür. Zorunlu İSG eğitimlerinin yanı sıra, bulunduğu her ortamda güvenlik algısını pekiştirir.
  • Yılmaz bir araştırmacıdır. İSG alanındaki ve sektörel gelişmeleri takip eder. Operasyonun daha güvenli ve verimli bir biçimde yürütülmesi için öneriler hazırlar.
  • Veri analistidir. Sahadan topladığı verilerin derlenmesi için ilgili yazılımların kurulumuna destek olur. Gerekli verileri sisteme kaydeder ve bu verileri analiz ederek şirketin İSG performansı hakkında genellemelerde bulunur.
  • Ekibin bir parçasıdır. Önce kendi departmanında, sonra şirketin tüm birimleriyle etkili iletişim mecraları oluşturur. İnsan hayatını korumak adına bu iletişimlerden elde ettiği verileri, güvenlik kültürünü yaymak ve daha güvenli çalışma ortamları oluşturmakta kullanır.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

İş Güvenliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı İş Güvenliği Uzmanı Maaşları İş Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş Güvenliği Uzmanı Nedir? İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Elektrik Üretim ve Dağıtımı / Holding / Şirketler Grubu

Şirketin Aydınlatma Metni

Kariyer.net üzerinden elektronik olarak ileteceğiniz kişisel bilgileriniz, Akkök Grubu şirketleri bü

Detaylı Bilgi

İş Güvenliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı İş Güvenliği Uzmanı Maaşları İş Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş Güvenliği Uzmanı Nedir? İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları