warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Pasta Ustası - Samsun

Puratos Gıda

Samsun

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

157 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

157 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sihrinizi yaratmaya hazır mısınız?
 
İnsanların yiyeceklerinin kalitesine gelecekte daha fazla önem vereceklerine inanıyoruz. Lezzet ve dengeli beslenmeyi bir araya getiren ürünler sunuyoruz ve bunun sonucunda, tüketicilerin kolaylıkla ulaşabildikleri sağlıklı ve keyifli ürünler yemelerini sağlıyoruz.
 
Puratos, ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörlerinin tüm alanlarında yenilikçi ürünler ve uygulama uzmanlığı ile faaliyet gösteren uluslararası bir gruptur. Puratos ürünleri ve hizmetleri dünya çapında 100'den fazla ülkede yer almakla birlikte bu ülkelerin birçoğunda üretim tesisleri de bulunmaktadır.
 
 
1919 yılında Belçika'nın Brüksel kentinde kurulan Puratos, dünya çapında 7800 çalışan ile 100’den fazla ülkede faaliyet göstererek,  2016 yılında 1,7 Milyar ciroya ulaştı. İnnovasyon, girişimci ruh ve temel değerlerimize olan tutkumuz uluslararası platformlardaki hedeflerimizin itici gücü olmaktadır.  Faaliyet gösterdiğimiz topluluklara olan taahütümüz, Puratos’u çalışmak için sihirli bir yer yapmaktadır..
 
 
Teknik Danışman
Samsun, Türkiye
 
Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinden sorumlu olan “Teknik Danışman” rolü bölgesinde teknik bilgilerini aktararak Puratos ürünlerinin tanıtımını yapmak, uygulamalarını ve doğru kullanımını anlatmak,  satış ekibine destek olmak, şirketi bölgede en iyi şekilde temsil etmek ve firma ile müşteriler arasındaki iletişimi güçlendirmekten sorumlu olacaktır.

İŞ TANIMI

  • Satış Ekibinin yapmış olduğu demo planlarına hazır ve zamanında katılmak, hedef ürünlerin uygulamalı tanıtımını yapmak, ürünleri ve ürünlerin nasıl kullanılacağını etkin bir şekilde müşterilere anlatmak,
  • Yapılan ürün tanıtımlarının sonuçlarını takip etmek, puratosmy demo takip sisteminde düzgün bir şekilde dökumante ederek Satış Şefi, Bölge Müdürü ve Teknik Danışman Müdürü’nü bilgilendirmek,
  • Çalıştığı bölge/bölgelerin hedefleri doğrultusunda çalışmak,
  • Numune talebini zamanında ve doğru şekilde yapmak,
  • Şirket çıkarlarını gözetecek şekilde numune kullanımını kontrol altında tutmak ve bağlı bulunduğu müdürüne gerekli bilgileri vermek,
  • Satış ekibinden gelen taleplere göre uygulamalar yapmak ve demo programı dışında hareket etmemek,
  • Şirketin sağlamış olduğu demo ekipmanlarını doğru ve düzenli şekilde kullanmak,
  • Demo çalışmalarında Şirket tarafından verilen iş elbiselerini temiz olarak kullanmak,
  • Sahadan gelen ürün kalite sorunlarında ilk incelemeyi doğru bir şekilde yaparak sonucu ilgili birimlere bildirmek,
  • Teknik Danışman Müdürü’nün planladığı ürün eğitimlerinde aktif rol almak,
  • Sosyal medyanın verimli ve etkin kullanılması, Puratos çalışanı kimliğine uygun paylaşımlarda bulunulması,

Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Pasta Ustası pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Pasta Ustası Pasta Ustası Maaşları Pasta Ustası Nasıl Olunur? Pasta Ustası Nedir? Pasta Ustası İş İlanları
Hakkımızda

Puratos'un yolculuğu yüz yılı aşkın süre önce, 1919'da başladı. Bir baba ve oğulun birlikte başlattığı bu iş, uluslararası alanda başarılı bir işletme

Şirket Sayfasına Git

Pasta Ustası pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Pasta Ustası Pasta Ustası Maaşları Pasta Ustası Nasıl Olunur? Pasta Ustası Nedir? Pasta Ustası İş İlanları