warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Erzurum, İstanbul(Avr.), İzmir, Konya, Samsun, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bölge Müdür Yardımcısı

 

PUDO Taşıma Teknolojileri şirketi olarak, yeni nesil kargoculuk hizmeti ile çıktığımız yolda sektörde yenilikçi, dinamik ve teknolojik çözümler sunmayı hedefliyoruz. Daha önce sektörde kullanılmamış olan benzersiz ayrıştırma teknolojisini müşterilerin ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutarak kullanmayı amaçlıyoruz.

 

PUDO olarak, Bölge Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

 

GENEL NİTELİKLER

 

·       Tercihen üniversitelerin Lojistik veya İşletme bölümlerinden mezun,

·       MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) programlarına ileri düzeyde hâkim,

·  Kargo/Kurye/Lojistik/E-Ticaret şirketlerinin dağıtım operasyonları, saha uygulamaları ve satış alanında en az 10 yıllık tecrübeye sahip,

·       Sürücü belgesine (en az B sınıfı) sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilen,

·       İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi güçlü, etkili konuşma ve ikna kabiliyeti yüksek,

·       Analitik ve problem çözme becerilerine sahip, personel yönetimi ve işlerin takibi konusunda deneyim sahibi,

·       Hedef ve eylem odaklı, pragmatik ve öz disiplinli, proje planlama, organizasyon, ekip motivasyonu ve yetkilendirmede başarılı,

·       Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum gösterebilen,

·       Seyahat engeli olmayan,

·       Tercihen erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan.

 

GÖREV TANIMI

  

·       Bölgedeki Aktarma merkezi, tüm Mikro Dağıtım Merkezi ve Dağıtım Şubelerinin işleyişlerinin denetlenmesi ve bölge müdürüne raporlanması.

·       Bölgedeki tüm ekibin sevk ve idaresine yardımcı olunması ve bölge müdürüne raporlanması.

·       Bölgede yaşanan problemlerin oluşmaması için önleyici tedbirler alınması ve denetlenmesine bölge müdürüne bağlı olarak yardımcı olunması ve raporlanması.

·       Müşteri ilişkilerine azami önem vermek, müşteri memnuniyetini sağlamak ve yeni müşteriler bulmak konusunda bölge müdürü talimatlarına göre hareket edilmesi ve raporlanması.

·       Sözleşmeli müşterileri, ilişkileri daha iyi hale getirecek sıklıkta ve ortamda müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek ve bölge müdürüne raporlamak.

·       Tahsilat süreçlerini takip etmek vadesi gelen her ödemenin tahsilini sağlatmak ve cari hesaba sahip müşterilerle düzenli mutabakat yapılmasını sağlamak, kontrol etmek ve bölge müdürüne raporlamak.

·       Personelin disiplin kuralları çerçevesinde çalıştığını denetlemek, bu konuda gerekli kararları almak ve alınan aksiyonları kontrol etmek ve bölge müdürüne raporlamak.

·       Kurumsal kimliğe uygun hareket etmek ve edilmesini sağlamak (kurum kıyafetinin giyilmesi, günlük bakım, konuşma ve davranışlarda temsil)

·       Bölgenin ve Şubelerinin temizliğini ve kurumu temsilini sağlanmasının denetlenmesi ve gerekli iyileştirici faaliyet kararlarının alınması ve bölge müdürüne raporlanması.

·       Eğitim ve moral motivasyonu artırıcı faaliyetlerin onaylanması, iş verimini üst seviyede tutulduğunun denetlenmesi ve gerekli kararların alınması ve bölge müdürüne raporlanması.

·       Yayınlanan talimatlara uygun hareket edilmesini sağlanılmasının denetlenmesi ve gerekli yaptırımların kararlarının verilmesi.

·       Astlarının görev ve sorumluluklarını belirlemek, yerine getirilmesini kontrol etmek ve gerektiğinde yeni yetkilerin verilmesini onaylamak ve bölge müdürüne raporlamak. 

 

 

Veri işleme faaliyetini PUDO adına İnsan Kaynakları Departmanı gerçekleştirecek olup, taraflar arası ilişkinin devamı boyunca KVKK madde 5 çerçevesinde işlemlere dayalı olarak diğer departmanlarla paylaşabilecektir. İşlenen veriler PUDO tarafından taraflar arası ilişki devam ettiği müddetçe ve her halde ilişkinin sonlanmasını müteakip ilgili mevzuata göre en az 6 (altı) yıl boyunca PUDO veri tabanında muhafaza edilecektir.  PUDO şirket içi iletişimin sağlanmasında Microsoft tarafından geliştirilmiş olan Teams ürününü kullanmakta olduğundan, şirket içi yazışmalar ve paylaşımlar bulutta muhafaza edilebilecek olup, sağlayıcılarının veri dolaşım politikası nedeniyle, verileriniz belirli dönemlerde yurt dışına da aktarılabilecektir. Bunun yanında yurt dışı seyahatlerinde ve eğitimlerinde iletişim sağlanması, seyahat organizasyonunun sağlanması ve toplu e-posta gönderimlerinin yapılabilmesi için yurt dışındaki üçüncü kişilerle paylaşılabilecektir.

 

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Bölge Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdür Yardımcısı Bölge Müdür Yardımcısı Maaşları Bölge Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Bölge Müdür Yardımcısı Nedir? Bölge Müdür Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

Kargo/kurye firmaları ve tüm e-ticaret platformlarının entegre olabileceği PUDO Akıllı Kargo Otomatları ağı, ülkemiz için e-ticaret sektörüne uçtan uc

Şirket Sayfasına Git

Bölge Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdür Yardımcısı Bölge Müdür Yardımcısı Maaşları Bölge Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Bölge Müdür Yardımcısı Nedir? Bölge Müdür Yardımcısı İş İlanları