warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı

Öztürk Holding

İstanbul(Avr.)(Esenler)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

64 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

64 başvuru

Departman

E-Ticaret

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Dünyanın en büyük 18. Müteahhitlik İnşaat Şirketi ünvanıyla, özelikle Afrika kıtasında lider pozisyonda ve Ortadoğu, Asya ülkelerinde sayısız projelere imza atmış, %100 Yabancı Sermayeli, Öztürk Holding LLC güvencesi altında E-TİCARET SİTESİ oluşumu gerçekleşecektir. 

Piyasada varolan oyuncuların yükselen arz ve talebe yönelik öngörülemeyen sıkıntılar içerisinde olduğu bir dönemde, geri dönüşlerin ve müşteri memnuniyetsizliklerinin günden güne arttığı içerisinden çıkılmaz bir hal aldığı ve düzeltme veya tedbirler alınması konusunda hiçbir aksiyonu alamaz hale gelmeleri ve hantallaşan yapılarının artık markalarına zarar verdiği ortadadır. Günümüz dünyasında hizmetin üreticiden tüketiciye kesintisiz doğru bir hizmet kanalıyla ulaşımı konusunda geçmiş tecrübelerimizle sektöre güçlü ve yeni bir oyuncu olarak girmeye karar verdik.  

Bu oluşum ilk olarak Türkiye pazarına hitab edecek ve sonraki üç yıl içerisinde Afrika ve dünya pazarına açılacaktır. Profesyonel yönetim bilgi ve tecrübesi, güçlü finansal yatırım kabiliyetiyle hayata geçecek olan projeye yüksek reklam bütçesi ve uluslararası altyapı yatırımıyla E-TİCARET PAZARYERİ sektöründe öncü ve lider olmayı hedeflemektedir. BÜYÜK SES GETİRECEK VE BEĞENİ KAZANACAK OLAN MARKAMIZLA, 1 Mayısta yayın hayatına başlayacaktır. Bu oluşumda görev alacak genç dinamik ve konusunda uzman kadrolar alınacaktır. 

Aşağıda yazılı kısa tanıma uyan adayların başvurularını yapmalarını ve en kısa sürede kendileri ile iletişeme geçileceğini bildirmek isteriz.

Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı olarak, şirketimizin dijital varlıklarının tasarımından sorumlu olacaksınız. Bu pozisyon, yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak marka kimliği oluşturma, web sitesi tasarımı, kullanıcı arayüzü geliştirme ve diğer dijital medya projelerinde liderlik etmeyi gerektirir.


Genel Nitelikler:

  • Grafik tasarımı, web tasarımı veya ilgili alanda lisans derecesi
  • En az 5 yıl deneyim
  • Güçlü portföy ve referanslar
  • Yaratıcı düşünme ve problem çözme becerileri
  • İleri düzeyde Adobe Creative Suite bilgisi
  • HTML, CSS, JavaScript gibi web teknolojilerinde deneyim
  • İyi derecede İngilizce bilgisi
  • Ekip yönetimi ve proje yönetimi becerileri

İş Tanımı:

  • Marka kimliği oluşturma süreçlerine liderlik etmek
  • Web sitesi ve mobil uygulama tasarımları geliştirmek
  • Kullanıcı deneyimi ve kullanıcı arayüzü tasarımlarını iyileştirmek
  • Grafik tasarım projelerini yönetmek ve tasarımcı ekibine rehberlik etmek
  • Şirketin dijital varlıklarının tutarlılığını sağlamak
  • İşverenin taleplerine göre diğer grafik ve web tasarım projelerine liderlik etmek

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı Maaşları Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı Nasıl Olunur? Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı Nedir? Kıdemli Grafik ve Web Tasarımcısı İş İlanları