Mekanik Bakım Operatörü

Nuryıldız Tekstil San ve Tic. A.Ş.

Tekirdağ(Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene)

İş Yerinde

İş Yerinde

4 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

246 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

246 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Nuryıldız Tekstil San. ve Tic. A.Ş,  İplik ve kumaş boyama & terbiye işlemleri yaparak, günümüze uzanan tekstil sektöründeki faaliyetine 1952 yılında başlamıştır.  İç ve dış piyasada ürünlerini pazarlamakta, ayrıca fason hizmette vermektedir. Amerika ve Avrupa’dan ithal son teknolojiye sahip makinalarla üretimlerini gerçekleştirilmekte olup, teknolojik yenilikleri bir gereksinim olarak kabul eden Nuryıldız sektördeki bugünkü konumunu da bu sayede perçinleştirmiştir. Ürünlerin %90'ı ihraç edilen Nuryıldız üretimini 41.805 m²’lik alan üzerine 27.943 m² kapalı alanı mevcut Çorlu’daki üretim tesisinde gerçekleştirmekte olup, şirketin merkezi İstanbul Güneşli ’de Nuryıldız Plaza’sında bulunmaktadır.

Oeko-tex 100 belgesi ile üretim gerçekleştiren Nuryıldız’ın ISO 9001:2015, GOTS ve OCS Organik Sertifikaları yanında M&S, Next ve H&M akreditasyonlu laboratuvarlara sahiptir. Nuryıldız, M&S, Next, ISO, Zara, Mango, Esprit ve H&M standartlarında üretim yaparak, Tüm Avrupa, Rusya ve Orta Doğu ülkelerine en hızlı şekilde ihracat yapmaktadır.

Örme kumaş alanında çevreye duyarlı, sürdürebilirliği ilke edinmiş, uluslararası tüm markaların tercih ettiği, tekstil sektöründe gelişen teknolojileri yakından takip eden firmamızın Ergene / Tekirdağ'da bulunan Üretim Tesisinin, Bakım Onarım Bölümünde “Mekanik Bakım Onarım Operatörü’’ pozisyonunda görev alacak çalışma arkadaşı aramaktayız.


GENEL NİTELİKLER :

* Endüstri meslek lisesi veya üniversitelerin endüstriyel bakım onarım, mekanik bölümlerinden mezun, 

* Tercihen tekstil makinelerinin mekanik  bakımı konusunda 5-10 yıl tecrübesi olan,

* Takip yönü güçlü, ekip çalışmasına uyumlu,

* Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

* Tekirdağ ilinin Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Kapaklı ilçelerinde ikamet eden / edebilecek olan, 

* 3 vardiya düzeninde çalışacak.


İŞİN TANIMI :

* Tüm makine / tesis ve cihazlarda (boya, kurutma, sanfor, ram ve diğer makinalarda) oluşan mekanik arızaları gidermek /giderilmesini sağlamak.

* Salmastra, kondenstop, basınç düşürücü gibi arıza ve değişimlerde parçaları takıp sökebilecek,

* Yıllık bakım planına göre makinelerin tüm mekanik bakımlarını yapmak, ilgili kayıtlarını tutmak ve arşivlemek.

* Arızalar / Bakımlar sırasında gerekli malzeme ihtiyaçlarını belirlemek ve Bölüm Şefi 'ne bildirmek.

* Harici bakım ve onarımlarda tedarikçi firmalara yardımcı olmak ve tüm kayıtları emniyetli şekilde arşivlemek.

* Arızaya geçen makinenin operatörü tarafında "18 arıza duruş kodu" açılmış ve C kartı okutulmuş arıza bildirimi için en kısa sürede müdahale etmek ve müdahaleye başladığı anda kendi personel kartını okutmak. Arızayı giderdikten sonra tekrar personel kartını okutarak arıza kaydını tamamlamak. Kullanılan parçaları ve arıza hakkındaki gerekli bilgileri Egemen programında  arıza ihbar raporundan arızanın gerekli bilgilerini ve arıza tipini doldurmak.


Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Mekanik Bakım Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Bakım Operatörü Mekanik Bakım Operatörü Maaşları Mekanik Bakım Operatörü Nasıl Olunur? Mekanik Bakım Operatörü Nedir? Mekanik Bakım Operatörü İş İlanları