warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bölge Müdürü

Neutec

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Neutec; 1992 yılından itibaren hastalıkları önlemek için yeni yöntemler geliştirmeyi, insan sağlığını korumayı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen, son teknolojideki üretim tesisleriyle farklı ve yüksek kalitedeki jenerik ve yenilikçi ilaçları başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya sunan Türk sermayeli şirketler grubudur.

Neutec İlaç ailesi olarak tüm çalışanlarımızın Neutec’te çalışmayı sevmelerini, mesleki ve kişisel gelişimlerini sürdürmelerini, yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz. Tüm bunlar içinde temel ilkemiz olan “mutlu çalışan” profilini yaratmak için çabalıyor ve var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizleri de ailemizin parçası olmaya davet ediyoruz.

Ne Yapacaksın?

Neutec’te görev alarak yenilikçi ürün ve hizmetlerin yanı sıra sağlıklı büyüme anlayışıyla dünya standartlarında ilaçlar üreten, cesur ve öncü girişimlerimizle sürekli yeni tedavi çözümleri keşfetmeyi amaçlayan ayrıca Avrupa’nın en hızlı gelişen, en geniş ve en kaliteli ürün portföyüne sahip firması olma yolundaki serüvenimize destek olacak ve iç ve dış paydaşlarımız arasındaki koordinasyonumuzun önemli bir parçası olarak “Satış” ekibimizde görev alıyor olacaksınız.

Rol Hakkında

Şirket yönetimi tarafından belirlenen yıllık stratejileri ve satış performans hedeflerini size bağlı olan Tıbbi Satış Temsilcisi ekibiyle paylaşacak ve uygulayacaksınız,

Satış stratejilerinin, performans ve gelişim hedeflerinin, kurum kültürüne, ilgili yasal mevzuata uygun olacak şekilde gerçekleşmesini sağlayacaksınız,

Bölgesel verimlilik analizlerini incelemek, yeni aksiyon planları oluşturmak ve ekibinizi bu planlamalar dahilinde yönlendirmenin başarılarını arttıracağına inanıyoruz,

Size bağlı bulunan Tıbbi Satış Temsilcileri ile tüm idari süreçler, ikili ziyaret programları, koçluk faaliyetleri, performans değerlendirme geri bildirimleri gibi tüm yetkinlik gelişim süreçlerini gerçekleştirerek, ekibinizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunacaksınız,

Spesifik olarak ürünlere destek veren hekimleri, dernek yönetici veya üyelerini, kilit fikir liderlerini, klinik şeflerini düzenli olarak ziyaret edecek ve hekim portföyünü genişletmek amacıyla faaliyetler gerçekleştireceksiniz,

Değişen sektörel koşullar doğrultusunda yüz yüze tanıtım ile birlikte dijital tanıtım faaliyetlerinin de önemi artıyor. Bu yeniliği birlikte deneyimlemeye ne dersiniz?

Beceriler

İlgili alanlarda lisans veya yüksek lisans derecesi,

Sağlık hizmetleri veya tıbbi pazarlarda benzeri pozisyonda en az 5 yıl çalışma deneyimi,

Güçlü sunum becerisi,

Güçlü iletişim, ikna, koçluk ve mentorluk becerileri,

Belirsizliği yönetme ve stresle başa çıkabilme becerisi,

Planlama, organizasyon, analitik ve sonuç odaklı çalışabilme yetkinlikleri,

Paydaşların ve saha ekibi üyelerinin coğrafi olarak dağınık olduğu bir organizasyonda çalışma istek ve deneyimi,

Saha satış ekibine liderlik etme ve ekip yönetimi konularında deneyim,

MS Office uygulamaları, çevrimiçi platformlar ve veri yönetimi becerileri hakkında ileri düzey bilgi.

Organizasyon Hakkında

Hızlı büyüyen yapılanmamız içerisinde saha ekibimizin ayrılmaz bir üyesi olacak ve doğrudan Grup Satış Müdürüne bağlı olarak çalışmalarınızı gerçekleştiriyor olacaksınız.

Bölge müdürü olarak, sizi kişisel ve kariyer odaklı besleyen bir ortamda çalışırken, hastalar için engelleri ortadan kaldırmaya, ilaçlara erişimlerini artırmaya ve hastaların hayat kurtarıcı tedaviler almalarına yardımcı olan ekiplerimize tüm satış-pazarlama süreçlerinde destek olmanıza ihtiyacımız var.

Sizi Bekleyen Görüşme Süreçleri

Sizleri daha yakından tanımak, deneyimlerinizi sizden dinlemek adına ilk mülakatımızı gerçekleştiriyoruz. Sürecin olumlu olması durumunda sizleri Assessment sürecimize davet ediyoruz.

“Sizde büyüyen bir organizasyon içerisinde karmaşık proje ve etkinlikleri çok kültürlü bir bağlamda hem üretip hem de yönetebilirim diyorsanız hemen başvurun!”


Aday Kriterleri

5 - 20 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Bölge Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdürü Bölge Müdürü Maaşları Bölge Müdürü Nasıl Olunur? Bölge Müdürü Nedir? Bölge Müdürü İş İlanları

Sağlık / İlaç Sanayi

Hakkımızda

1992 yılında temelleri atılan ve Türk İlaç sektöründe ilk 10 firma içerisinde yer alan Neutec Grup, edinmiş olduğu tecrübeleri daima ileri götürme ilk

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Bölge Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdürü Bölge Müdürü Maaşları Bölge Müdürü Nasıl Olunur? Bölge Müdürü Nedir? Bölge Müdürü İş İlanları