warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kalite Kontrol Müdürü

MEFAR İLAÇ SANAYİ A.Ş.

İstanbul(Asya)(Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

170 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Başvuru Sayısı

170 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İlaç sektöründe 50 yıllık deneyimi ve 700’e yakın çalışanıyla, teknolojiyi yakından takip ederek sürekli gelişen ve kendini yenileyen, şırınga ve liyofilizasyon alanındaki yeni yatırım ve projeleriyle ulusal ve uluslararası alanda ilaç sektöründeki her bir firmanın ”özel üreticisi” olma vizyonuyla faaliyet gösteren, Türkiye’ nin önde gelen fason ilaç üreticisi Mefar İlaç Sanayii A.Ş. Kalite Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapacak Kalite Kontrol Müdürü aranmaktadır.

 

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği veya Eczacılık bölümlerinden en az lisans derecesi ile mezun,
  • İlaç sektöründe kalite kontol veya Ar-Ge laboratuvarında en az 5 yılı yönetim pozisyonlarında olmak üzere alanında en az 10 yıl tecrübe sahibi,
  • İyi seviyede İngilizce bilgisi olan, 
  • Analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, organizasyon yönü güçlü, sorumluluk sahibi, insan ilişkileri kuvvetli,
  • Geniş ekiplerin yönetimi konusunda tecrübeli,
  • Güncel GMP uygulamaları, veri güvenliği gereksinimleri konusunda deneyimli,
  • Kromatografik teknikler, spektrofotometrik teknikler ve diğer temel analitik teknikler konusunda ileri düzeyde bilgi sahibi,
  • Hammadde analizleri, steril ürün ve üretim prosesleri kimyasal ve mikrobiyolojik kontrolleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi,
  • Mikrobiyolojik analizler konusunda bilgi ve deneyim sahibi,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden / edebilecek olan.


İş Tanımı

  • Bitmiş ürünlerin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri, yarı mamul ürünlerin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri, hammaddelerin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri, girdi malzeme kontrolleri (primer – sekonder ambalaj malzemesi), fiziksel kontrollerin (ambalajlama IPK, bitmiş ürün ve bulk AQL kontrolü), inproses kontrollerin, temiz alanlara ait çevre kontrollerinin ve mikrobiyolojik analizlerin mevcut onaylı metot ve firma prosedürlerine, güncel GMP kural ve kılavuzlarına uygun şekilde yapılmasını, raporlanmasını sağlamak. 
  • Bölümü ile ilgili referans dokumanların (örn. farmakopeler, standartlar (ISO, ICH, TSE vb.) güncelliğini takip etmek, gerekli hallerde yerel ve uluslararası kılavuz ve standartlardaki değişikliklerin sisteme adaptasyonu için değişiklik formu (DTF) başlatmak.
  • Bölümü ile ilgili değişiklik, sapma, iç ve dış denetim aksiyonlarını, DOFI’leri, OoS’leri takip etmek, terminlere uygun zamanda ve eksiksiz kapatılmasını sağlamak.
  • Bölümünün her türlü malzeme, cihaz, fiziksel değişim gerektiren yatırım, eğitim ve eleman ihtiyaçlarını belirleyerek yatırım bütçesini hazırlamak, bölüm  ve firma hedefleri dahilinde sarf bütçesini oluşturmak ve takip etmek.
  • Kalite kontrol amaçlı kullanılmakta olan kimyasal ve mikrobiyolojik analiz metotlarının, müşteri talepleri, mevcut uygulamalar ve değişiklikler doğrultusunda hazırlanmasını, kalite kontrol laboratuvarlarına transferini, gerekli hallerde uygulanabilirlik kontrollerini, verifikasyonlarını ve güncelliğini sağlamak.
  • Kalite kontrol analizlerinde kullanılan cihazların kalibrasyon, kalifikasyon işlemlerinin güncel GMP beklentileri ve firma prosedürleri doğrultusunda zamanında yapılması için gerekli organizasyon sağlamak, kontrol etmek.
  • Kalite kontrol analizlerinin, analizlere ait dokumantasyonun ve ham verilerin güncel veri bütünlüğü uygulamaları, yerel ve uluslararası standartlar, GMP kılavuzları ve firma prosedürleri doğrultusunda eksiksiz, üretim ve sevkiyat programlarını aksatmayacak şekilde zamanında yapılmasını sağlamak, onaylamak.
  • Birimi için atanmış personelin bölüm içi adaptasyonunu ve sürekli eğitimini sağlamak, güncel teknik bilgileri edinmelerini ve uygulamalarını sağlamak. Ekibinin verimlilik, performans ve motivasyon çalışmalarını yürütmek, personeline ait gelişim ve performans değerlendirmelerini raporlamak.
  • İç ve dış denetimlerde bölümünü temsil etmek.
  • Gerektiğinde iç denetim, yurt içi – yurt dışı tedarikçi denetimlerine katılmak, 

Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı

Kalite Kontrol Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Müdürü Kalite Kontrol Müdürü Maaşları Kalite Kontrol Müdürü Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Müdürü Nedir? Kalite Kontrol Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Mefar İlaç Sanayii A.Ş. Founded in 1985 as a joint-venture between Birg

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARI KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSayın çalışan adayımız,İş başvurusund

Detaylı Bilgi

Kalite Kontrol Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Müdürü Kalite Kontrol Müdürü Maaşları Kalite Kontrol Müdürü Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Müdürü Nedir? Kalite Kontrol Müdürü İş İlanları