warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Danışmanı - Adana

Mavi

Adana

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’den dünyaya açılan ilk moda markası olan Mavi, 1991 yılında İstanbul’da kuruldu. Bu yıl 25. yaşını kutlayan ve 20 yıldır Türkiye’nin lider jeans markası olan Mavi; ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, Avustralya ve Rusya’nın aralarında bulunduğu 50 ülkede 385’i Mavi shop olmak üzere 5.000’e yakın noktada müşterileriyle buluşuyor. 1996 yılında yurtdışına açılan ve bugün 7 şirket, 20 showroom’la operasyonunu yürüten Mavi’nin, New York, Vancouver, Berlin, Frankfurt, Hamburg, Münih, Dubai, Moskova ve İstanbul başta olmak üzere dünyanın en önemli moda merkezlerinde flagship mağazaları bulunuyor. Mavi, kendi perakende ağının yanı sıra, Bloomingdale's, Nordstrom, Urban Outfitters, Peek&Cloppenburg, Lord&Taylor ve David Jones gibi dünyaca ünlü zincir mağazalarda, premium ve high end markalarla birlikte satışa sunuluyor. 3000’in üzerinde çalışanı olan Mavi, yılda ortalama 7 milyon jeans satıyor. 2015’i 1,2 milyar TL’lik ciro ile kapatan marka, 2008’den bu yana her yıl %30 ve üzerinde büyüyor.

Mavi’nin felsefesi, mükemmel fit’e sahip jeans’lerinin ve blue jeans kültürünün etrafında, Akdenizli bir moda markası yaratmak. “Perfect Fit” anlayışı, Mavi’nin bir jeans markasından global bir moda markasına doğru gelişiminde büyük önem taşıyor. “Perfect Fit” Mavi için, jeans’in kişinin hayat tarzını bire bir yansıtması, kalite beklentisini eksiksiz karşılaması, giyim tarzına ve üzerine tam uyması anlamına geliyor.

“Ürünü markaya tasarım taşır.” anlayışını benimseyerek çok kültürlü bir tasarım ekibi yaratan Mavi, bugün dünyanın dört bir yanından tasarımcı ve danışmanlarla işbirliği yapıyor. Dünyanın en iyi jeans tasarımcısı olarak bilinen Adriano Goldschmied, mükemmel kalıpların kraliçesi Venucia de Russi, ilk defa bir blue jeans markası için koleksiyon hazırlayan Rıfat Özbek, ilk kez bir Türk markası için tasarım yapan Hüseyin Çağlayan, Mavi’yle buluşan önemli isimler arasında yer alıyor.

“Çok Oluyoruz”, “Çok İleri Gittik”, “Kafana Göre” ve “Burası İstanbul” gibi reklam kampanyalarıyla gündem yaratan Mavi; son dönemde Kıvanç Tatlıtuğ, Adriana Lima, Barbara Palvin, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin gibi Türkiye ve dünyadan önemli celebrity’leri marka yüzü yapmaya devam ediyor.

Mavi’nin hayranları arasında; Kate Hudson, Heidi Klum, Kendall Jenner, Jessica Alba, Richard Branson, Avril Lavigne, Kate Winslet, Juliette Lewis, Hillary Duff, Jason Biggs, Annie Lenox, Billy Zane, Julia Stiles, Lady Gaga, Fergie, Hayden Panetterie, Zac Efron, Fergie, Katherine Heigl, Jon Kortajarena, Francisco Lachowski, Sara Sampio gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.


Adana mağazalarında görevlendirilmek üzere;

  • Tercihen mağazacılık alanında deneyimi olan veya bu alanda kariyer hedefleyen,
  • Pozitif, güler yüzlü, enerjisi yüksek,
  • İletişime açık, ekip çalışmasına yatkın, 
  • Modayla ilgili, kişisel bakımına özen gösteren,
  • Aktif satışı seven,
  • Müşteri memnuniyetine önem veren,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Yoğun iş temposunda çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • İkna kabiliyeti yüksek, 
  • En az Lise mezunu,

  • Satış Danışmanları aramaktayız.


İŞ TANIMI

  • Mavi kurum kültürünü özümseyip, sahiplenerek, müşterilerimize bu kültürü yansıtacak kalite ve özende hizmet anlayışını sunabilmek, Kusursuz Alışveriş Deneyimi'ni yaşatabilmek,
  • Ürünlerin nitelikleri ve sağlayacakları faydalar hakkında detaylı bilgiye sahip olarak, müşterilerimize talep ve ihtiyaçları konusunda destek verip, bilgilendirmek,
  • Mağaza Müdürü tarafından her ay verilen KPI (Key Performance Indicator) hedeflerini gerçekleştirmek,
  • Reyonların düzenini sağlamak, ürünlerin en doğru şekilde sergilenmesine destek olmak,
  • Mağaza içindeki rol dağılımında üzerine düşen her türlü sorumluluğu başarı ile yerine getirmek,

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları

Hazır Giyim / Perakende

Hakkımızda

1991 yılında İstanbul’da kurulan ve denim uzmanlığından aldığı güçle küresel moda dünyasında söz sahibi bir lifestyle markasına dönüşen Mavi; Türkiye,

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ(Aday Çalışan Başvuru Süreçlerine İlişkin)Değerli Aday Ç

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kreş, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Giyim Yardımı.

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları