warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Üniversite Stajyeri

La Lorraine Bakery Group

İstanbul(Avr.), Manisa, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

La Lorraine Bakery Group, Avrupa fırıncılık (unlu mamül ve pasta) sektöründe aktif olan % 100 Belçikalı bir aile işletmesidir. 80 yıllık deneyimi ve güçlü değerleriyle 4 farklı konseptte (Değirmencilik, Taze Fırıncılık, Donuk Fırıncılık, Mağazacılık) sektöre öncülük etmektedir. 5 ülkede 13 üretim tesisi ile (Belçika’da 9, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Polonya’da da birer fabrikası bulunmaktadır) 4.000’i aşkın çalışanıyla her geçen gün daha iyi bir işletme olmayı hedeflemektedir.

2014 yılından beri Türkiye'de aktif olan La Lorraine Bakery Group Avrupa tatlarıyla Türk pazarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini bir araya getirerek %100 müşteri memnuniyeti sağlayan, eşsiz lezzette ve kalite de ürünler sunmaktadır. Manisa'da yüksek teknolojili üretim tesisi, İstanbul'da Satış & Pazarlama ofisi ve Türkiye'nin bir çok ilinde yer alan Satış Ofisleriyle Unlu Mamüller sektörüne öncülük etmektedir.

"Girişim & Yenilikçilik", "Sağduyu", "Saygı", "Sahiplenme" ve "Tutku" değerleriyle oluşan, gelişen ve büyüyen dinamik organizasyonumuz, “Career Dough ” staj programı ile genç yetenekleri keşfediyor, yeteneklerini şekillendirmelerine destek veriyor.

Eğer sen de "Career Dough" staj programı ile kariyerini şekillendirmek istiyorsan hemen başvurunu yapabilirsin.

**Başvuruna staj süreni, staj tarihlerini, tercih ettiğin departmanı ve staj yapmak istediğin il(İstanbul, Manisa) bilgilerini eklemeyi unutma.

Kimler Başvurabilir?

  • Üniversitelerin lisans programlarının 3. veya 4. sınıflarında öğrenim görüyorsan,
  • Üniversitlerin Staj zorunluluğu (SGK’sı okul tarafından karşılanan) bulunan bölümlerinde okuyorsan,
  • MS Office programlarını aktif bir şekilde kullanabiliyorsan,
  • İyi derecede İngilizce biliyorsan,
  • Meraklı, araştırmayı seven, yeniliklere açıksan,
  • Profesyonel iş hayatını deneyimlerken öğrenerek kendini geliştirmek istiyorsan,

Kariyerini şekillendirmek adına senin için hazırlanmış projeler La Lorraine Career Dough Staj Programı'nda seni bekliyor.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

La Lorraine Bakery Group is a 100% Belgian enterprise, active in the European bakery segment for the last 70 years. It exports to more than 25 countri

Şirket Sayfasına Git

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları