warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Edirne(Keşan)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 7 yıl arası

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

266 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 7 yıl arası

Başvuru Sayısı

266 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

     1990’dan beri amacımız moda, gücümüz ise yaratıcılığımız…

    KARDEM; küresel ortakları ve güçlü tedarikçi ağı ile birlikte Dünyanın önde gelen markaları için yüksek hacimli, zaman odaklı, moda akımlarını takip eden koleksiyonların tasarlanması ve ileri teknolojiyle üretilmesindeki uzmanlığını yalın yönetim anlayışı ile sürekli olarak ileriye taşımaktadır.

    Kardem Tekstil’in sürekli yükselen büyüme ve başarısında etkili olan güçlü ve yetenekli bir ekibin parçası olup , Keşan’daki fabrikamızda çalışacak ve mevcut üretim sürecinin geliştirilmesine katkıda bulunacak; ‘’Laboratuvar Şefi ’’ arayışımız mevcuttur.

    • Tercihen üniversitelerin  Kimya Mühendisliği veya Kimya bölümlerinden mezun olan,
    • Sektörde laboratuvar yönetiminde  en az 5 yıl deneyimli,
    • Laboratuvar test metodları ve standartları bilgisine sahip olan, 
    • MS Office  programlarını  iyi düzeyde kullanabilen,
    • Genel tekstil, örme, konfeksiyon süreçleri ve elyaf, iplik, örgü ,boya,apre,baskı ve yıkama teknik                           bilgisi,üretim süreçleri bilgisine sahip,
    • RTM,GTW vb.teknik denetim programları süreç bilgisi olan,
    • Yasaklı kimyasal ve boyarmaddeler hakkında teknik bilgiye sahip,
    • REACH,better cotton,organic cotton süreçleri ve sertifikalandırma bilgisine sahip,
    • Ekip çalışmasında ve yönetiminde başarılı olan,  
    • İletişim yeteneği güçlü ve analitik düşünme yetkinliğine sahip,
    • Edirne Keşan'da  ikamet eden/ edebilecek olan.

    İŞ TANIMI

    • Laboratuvarın en etkin,en az maliyetli ve en verimli şekilde çalışabilmesi için tüm gerekli operasyonel analizlerin Laboratuvar Yöneticisi ve Kalite Yöneticisi ile birlikte yapılması,iyileştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilerek takibinin sağlanması.
    • Test çalışmalarının belirlenen metot ve standartlar doğrultusunda yürütülmesinin,değerlendirirlmesinin ve sonuçlarının raporlanması/raporlanmasının sağlanması.
    • Birimlerden gelen test taleplerinin değerlendirilmesi ,talep edilen testlerin iç ve dış laboratuvarlarda gerçekleştirilmesinin sağlanması,sonuçların değerlendirilmesi ve talep sahibine iletilmesi.
    • Birime ait işlerin belirlenmiş zaman dilimim içerisinde doğru bir şekilde tamamlanması amacıyla,terminler ve standart test sürelerinin de göz önüne alarak ,işlerin önceliklerinin belirlenmesi;iş planının ve kaynak dağılımının yapılması ve teknikerlerinin yönlendirilmesi.
    • Laboratuvarda kullanılan ekipmanların kalibrasyon ve bakım planlarının yapılması,iç veya dış kaynak kullanımı ile bu planların gerçekleşmelerinin sağlanması ve takibinin gerçekleştirilmesi.


    "7 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Linkedln/Kariyer.net üzerinden elektronik olarak iletmiş olduğunuz kişisel bilgileriniz, rızanız doğrultusunda topluluğumuz bünyesinde oluşacak mevcut ve gelecek işe alım talepleri doğrultusunda istihdam olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Kardem Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından işlenecek ve veri tabanımızda gizlilik içerisinde saklanacaktır. Ayrıca, işleme amacına uygun olarak, kişisel verileriniz yurtiçi veya yurtdışında bulunan Kardem Tekstil iştirakleri ve iş ortakları, tedarikçiler, topluluk hissedarları, ilgili mevzuat hükümleri kapsamında talep edilmesi halinde adli/idari merciler ile paylaşılabilecektir. Veri sahibi olarak ilgili kişi haklarınız, Kanun’un 11. maddesinde belirtilmiştir.

      Aday Kriterleri

      Üniversite(Mezun)
      Yapıldı

      Laboratuvar Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

      Laboratuvar Şefi Laboratuvar Şefi Maaşları Laboratuvar Şefi Nasıl Olunur? Laboratuvar Şefi Nedir? Laboratuvar Şefi İş İlanları
      Hakkımızda

      KARDEM, küresel ortakları ve güçlü tedarikçi ağı ile birlikte, Türkiye ve dünyanın önde gelen markaları için yüksek hacimli, zaman odaklı, moda akımla

      Şirket Sayfasına Git
      Şirketin Aydınlatma Metni

      1. AmaçKardem Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Kardem” veya “Şirket”), çalışan adaylarının

      Detaylı Bilgi
      Yan Haklar

      Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

      Laboratuvar Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

      Laboratuvar Şefi Laboratuvar Şefi Maaşları Laboratuvar Şefi Nasıl Olunur? Laboratuvar Şefi Nedir? Laboratuvar Şefi İş İlanları