Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Hisar Hospital Çamlıca

İstanbul(Asya)(Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Sağlık

Sağlık

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Sağlık

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hisar Hospital Çamlıca, İstanbul’un yeni finans ve yerleşim merkezi Ümraniye’de halk sağlığını korumak, en uygun koşullarda en kaliteli şekilde sağlık hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Hastalarına imkânları ne olursa olsun teşhis ve tedavide en uygun yöntemlerle, etik ilkelerden ödün vermeden hizmet etmek olan Hisar Hospital Çamlıca; tıbbi kadrosunu konusunda uzman hekimlerden oluşturmuştur. İleri tıp teknolojisinin kullanıldığı tanı ve tedavi üniteleri ile her türlü özellikli ameliyatın yapılabildiği 2 ameliyathanesi, güler yüzlü personeli, 19 yatak ve 2 Kuvözü ile hasta memnuniyetinin en üst seviyede sağlanması amaçlanmaktadır. Hastalarımıza hak ettikleri kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini veren ve bu yolda ailemize yeni üyelerin katılmasından heyecan duyacağız. Sizleri bizlerle çalışmanın ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz.

Hisar Hospital Çamlıca, bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde "Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır.

  • Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlığını tamamlamış,
  • Branşı ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden,
  • Alanındaki tanı, tedavi ve yaklaşımları konusunda güncel yöntem, teknik ve teknolojilere hakim,
  • Etik değerlere bağlı branşın gerektirdiği vizyona sahip,
  • Dinamik, iletişim yeteneği güçlü, pozitif, ekip uyumunu ön planda tutan,
  • Sosyal ve insani değerleri yüksek, 
  • Hasta memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş,



 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Maaşları Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Nasıl Olunur? Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Nedir? Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı İş İlanları