warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

108 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

108 başvuru

Departman

Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BİZ KİMİZ?

Hekim İlaç, sağlık yolculuğuna 2012 yılında başladı. Ürün yelpazesinde, reçetesiz satılan ürünleri bulunduran Şirket, büyük önem verdiği Ar-Ge çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir. Hekim İlaç, tüm ürün yelpazesinde kaliteyi ön planda tutan, ürünlerini mevcut müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla geliştirmekte ve ürünlerine her gün yenisini eklemektedir. 

Türk ilaç sanayisinde lider ve uluslararası bir marka olmak için; yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle, cesur ve öncü girişimlerimizle, dokunduğumuz hayatları ve dünyayı iyileştirmek için tutkuyla çalışmaktayız.

Tüm faaliyetlerimizi, iş süreçlerimizi ve ilişkilerimizi etik kurallar çerçevesinde yürütmek, kalite anlayışımızın yalnızca ürettiklerimizde değil yönetim, çalışanlar ve bütünüyle şirketin kültüründe var olduğuna inanırız.

Kaliteyi bir yaşam tarzı haline getirmiş, çevreye saygı bilinci ile faaliyetlerini sürdüren, değişime açık, güvenilir, müşteri memnuniyetini ve tıbbi etiği ön planda tutan, insan sağlığına katkıda bulunmayı temel amaç edinmekteyiz.

 

NE YAPACAKSINIZ?

Hekim İlaç’ta Ürün Müdürü olarak görev aldığınızda, Türkiye’den Dünya’ya açılan yenilikçi ve güvenilir ürünleriyle, markası en çok bilinen gıda takviyesi firması olma yolundaki serüvenimize destek olacak ve müşteriler, destek, satış ekiplerimiz arasında bir köprü oluşturan “Pazarlama” ekibimizin önemli bir parçası olacaksınız.

SORUMLULUKLARINIZ

Sorumluluğunuzda bulunan ürünlerin satış ve pazar payı hedeflerine ulaşabilmeleri için gerekli pazarlama stratejileri geliştirecek, bütçe planlarını oluşturacak ve uygulayacaksınız,

Sahada çalışan iş paydaşlarınızın pazarlama eğitimlerini geçekleştirecek ayrıca verilen eğitimlerin verimliliğini ölçümleyecek ve ürün stratejilerinin sahada doğru aktarıldığını gözlemlemek için saha ekibimizle ziyaretlerde bulunacak ve organize edilen doktor sunumlarına katılım sağlayacaksınız.

Kendi ürün grubunuzla ilgili gerçekleşen yurtiçi ve yurtdışı sağlık kongrelerine katılım sağlayarak sektördeki yenilik ve dinamikleri yakından takip edecek, firmanın ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttırmaya yönelik faaliyetlerde bulunacaksınız.

Sektörde bulunan yerel ve global rakiplerin faaliyetlerini yakından takip ederek sektördeki güncel süreçleri gözlemleyecek ve ilgili raporlamaları gerçekleştireceksiniz.

BECERİLER

Üniversitelerin, sağlıkla ilgili bölümleri veya kimya, biyoloji ve işletme alanlarında lisans veya yüksek lisans derecesi,

En az iki yıl benzeri pozisyonda deneyim,

OTC Sektöründe deneyim,

Türkçe ve İngilizce dillerinde ileri seviye yazılı, sözlü iletişim becerisi,

Tercihen ikinci bir yabancı dil becerisi,

Güçlü sunum becerisi,

Yüksek enerji seviyesiyle içsel motivasyonu sağlayabilme becerisi,

Belirsizliği yönetme ve stresle başa çıkabilme becerisi,

Planlama ve organizasyon, analitik ve sonuç odaklı çalışabilme yetkinlikleri,

Farklı fikirlere açık olma, yeni ve yaratıcı fikirler üretebilme becerisi,

Karmaşık projeleri ve etkinlikleri çok kültürlü bir bağlamda yönetme ve kontrol etme konusunda deneyim,

Paydaşların ve saha ekibi üyelerinin coğrafi olarak dağınık olduğu bir organizasyonda çalışma deneyimi,

MS Office uygulamaları, e- tabanlı yazılımlar ve veri yönetimi becerileri hakkında ileri düzey bilgi,

EK OLARAK BEKLENENLER:

Aktif olarak otomobil kullanabilen,

Seyahat engeli olmayan,

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,

İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden.

 

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
Türkçe(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Hekim İlaç, sağlık yolculuğuna 2012 yılında başladı. Ürün yelpazesinde, reçetesiz satılan ürünleri bulunduran Şirket, büyük önem verdiği Ar-Ge çalışma

Şirket Sayfasına Git

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları