warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kurumsal İletişim Uzmanı

Gizli Firma

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 5 yıl arası

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Pazarlama Müdürlüğüne bağlı görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip Kurumsal İletişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır;

  • Lisans derecesinde tercihen İletişim Fakültesi ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun (Önlisans Halkla İlişkiler ve Tanıtım-Reklamcılık veya Pazarlama bölümlerinden mezun),
  • Kurumsal İletişim Uzmanı/Sorumlusu olarak en az iki sene ajans veya şirket deneyimi olan,
  • Tercihen sosyal medya ajansı ve PR ajanslarıyla çalışmış,
  • Sunum ve temsil yeteneği gelişmiş, iletişim yönü kuvvetli,
  • Pazarlama diline ve güncel bilgilere hakim,
  • Alanı ile ilgili gelişmelere meraklı, kendini geliştiren,
  • Araştırmacı ve sorun çözme odaklı,
  • Sözleşme hazırlama çalışmalarında bulunmuş, sözleşme hazırlama mantığını bilen,
  • Sorumluluk sahibi ve gerektiğinde inisiyatif alabilecek, kriz durumlarını idare edebilecek,
  • Basın bülteni hazırlama bilgisine ve tecrübesine sahip,
  • Yazılı ve görsel basında haberlerin oluşturulması ve ajans ilişkilerinin yönetiminde görev almış,
  • Başvuru yapan erkek adayların askerlikle herhangi bir ilişiğinin olmaması (sağlık sebeplerinden dolayı muaf ya da askerlik hizmetini tam olarak yerine getirmiş).

İş Tanımı

1) Kurumsal İletişi Uzmanı, kurum içerisindeki iletişim faaliyetlerimi organize eder. Aynı zamanda kurumsal kimlik çalışmalarını yürüterek firmanın pazarda tanıtılmasını sağlar. Web sitesi içeriklerini güncellemek, sosyal medya faaliyetlerini yönetmek, yazılı ve görsel basın takiplerini yapmak, TV, radyo ve gazete üzerinden yapılacak reklam faaliyetlerini yönetmek, halkla ilişkiler faaliyetlerini planlamak ve değerlendirmek yine bu işin sorumluluğunda yer almaktadır.  

2) 3rd Party yönetimi yaparak dış kaynak firmalar ile belirtilen projeleri yürütür ve firmayla olan sözleşmelerin içeriklerini hazırlar ve firmanın sözleşme maddelerine uyup uymadığını kontrol eder. PR, Sosyal Medya, TV ve Radyo reklamlarının içeriklerinin belirlenmesine katkı sağlar ve yönetir.

3) Yeni müşteri kazanımına katkıda bulunmak için online ve offline süreçleri şirket içi ve dışı kanallarla birlikte yönetmek ve planlanan bütçeye sadık kalarak çalışmalar yapar ve pazarda marka bilinirliğini arttır.

4) Pazarı doğru analiz etmek, potansiyel pazarda müşteri davranışlarını anlamak için yapılan çalışmalara göre ekip ile beraber uygun stratejiler geliştirir ve belirler.

5) Kurumsal Kimlik içeren tüm yazılı ve görsel materyalin basımından sorumlu olmak ilgili firmalardan fiyat tekliflerini alır ve uygun firma ile sözleşme yapar.

6) Patent süreleri, şirketimizin logosunun bulunduğu ürünlerin patent sürelerinin düzenli takibi ve süresi dolan ürünlerin patent işlemlerini gerçekleştirir.

Yukarıda belirtilen niteliklere uygun, kendisini geliştiren, vizyon sahibi, girişken, hata yapmaktan korkmayan ve hatayı iş öğrenme sürecinin bir parçası olarak kabul eden, kurum kültürü bilincine sahip Kurumsal İletişim Uzmanı adayların başvurmalarını rica ederiz. 

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
B sınıfı

Kurumsal İletişim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal İletişim Uzmanı Kurumsal İletişim Uzmanı Maaşları Kurumsal İletişim Uzmanı Nasıl Olunur? Kurumsal İletişim Uzmanı Nedir? Kurumsal İletişim Uzmanı İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane.

Kurumsal İletişim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal İletişim Uzmanı Kurumsal İletişim Uzmanı Maaşları Kurumsal İletişim Uzmanı Nasıl Olunur? Kurumsal İletişim Uzmanı Nedir? Kurumsal İletişim Uzmanı İş İlanları