warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Elektrik Teknisyeni

Gizli Firma

Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 Isimiz endustriyel bi is oldugu icin yeri geldiginde beden isciligi gerekmektedir. Bu yuzden, Genc, Dinamik ve yukardaki sartlara uyan elemanlara oncelik verilecektir.

 

*ADAYDA ARANAN OZELLIKLER *

- Bir veya birden cok fonksiyona sahip adaylar aranmaktadir. Bunlar asagidaki gibidir.

- Sanayi elektriginden anlamasi (3 fazli elektrik hatti cekebilme, bina panolarinda ve makine icindeki salter ve kontaktorlerde ariza tespiti, degistirilmesi ve panoyu yeniden dizme ve gerektiginde makinelere otomosyan saglayabilme) 

- Sanayide calismis olmasi, sanayi ve mekanik islerine elinin yatkin olmasi. (Elinden rulman sokmek, degistirmek,elektirik motoru sokmek ve degistirmek, arizayi tespit edebilmek,) tarzi mekanik isler gelebilecek.

- Forklift kullanmayi bilmesi, elinin yatkin olmasi veya ogrenmeye istekli olmasibir arti.

-Elektirik hatti tesisati ve paslanmaz silo ve tank borularini birbirine baglayip kaynatma gibi kabiliyetlerinin olmasi bir arti.

- Kaynak yapma kabiliyeti ve elinin yatkin olmasi bir arti.

- Okul sorunu OLMAYAN veya OLMAYACAK isine fokus olabilecek uzun soluklu is bakmasi. (Buna bagli olarak kontrat yapilacaktir).

-Askerligini yapmis olmasi.

- Yeri geldiginde yurtdisindaki musterilerimize teknik destek verebilecek konumda olmasi seyahat sorunu olmayan birisi olmasi onemlidir. Yurtdisindaki teknik destek suresi 6 ay ila 12 ay arasinda surmektedir.  Dil bilmek gerekli degildir.  Yapilacak isler sabit ve bellidir ve musteriler genelde Turktur.


*ISLE ALAKALI BILGILER*

- Elektirik Teknisyeni  aramamizin amaci,  makineler ariza yaptiginda veya bir yere bir elektirik cekilmesi gerektiginde elektirik tecrubesinden yararlanabilmektir. Mekanik ve sanayi islerden anlayan usta bakmamizin amaci, yine ayni sekilde makinenin mekanik sorunu oldugunda mekanik arizalari gidermek icin tecrubesinden yararlanabilmektir.

- Konaklama, hizmeti sirketimiz tarafindan ihtiyac duyulan adaylara saglanmaktadir.

 Ödeme yillik olarak 88500 TL seklindedir. Odemeler aylik yapilmaktadir. Sirketimiz minimum 36 ay duzenli olarak calisma sarti aramaktadir.

- ILK 60 gun odemesiz olarak is Egitimi verilecektir fakat is uzun soluklu ve surekli olacaktir.

- Calisma Gunleri Haftada 6 gundur. Pazartesiden Cumartesiye, Cumartesi dahil olacak sekildedir. Yeri geldiginde gunler ve saatler is yerinin talebi dogrultusunda degistirilebilmektedir fakat sabit 6 gun calisilmaktadir.

- CALISMA SAATLERI Vardiya durumuna gore Sabah 6:30 AM den Aksam 6:30 PM, veya Aksam 6:30 PM den Sabah 6:30 AM seklindedir. Vardiyaya gore degisiklik gosterir .

- Surekli ve duzenli olarak is arayanlar icin uygun bir ortamdir.

- Pozisyonlar Temmuz 15 den itibaren aciktir. Genis zamanda en dogru adayi bulmak amacli verilmistir.

- Telefonla On Gorusme ve Mulakat yapilacaktir. Kimsenin isini aksatmamak icin genellikle Aksam saat 5 den sonra tercih edilecektir ve hafta sonlarina agirlik verilecektir.


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Elektrik Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Teknisyeni Elektrik Teknisyeni Maaşları Elektrik Teknisyeni Nasıl Olunur? Elektrik Teknisyeni Nedir? Elektrik Teknisyeni İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Elektrik Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Teknisyeni Elektrik Teknisyeni Maaşları Elektrik Teknisyeni Nasıl Olunur? Elektrik Teknisyeni Nedir? Elektrik Teknisyeni İş İlanları