warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi

Garanti BBVA

İstanbul(Avr.)(Şişli), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Finans

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi 


Finansal Planlama ve Analiz Biriminin Sorumluluk Alanları;


Birim, Bankanın vizyonu ve stratejileri çerçevesinde banka hedeflerinin doğru olarak tespiti, bu hedeflere maksimum düzeyde erişebilmesi ve bunun sürekliliğinin sağlanması sürecinde üst yönetimin stratejik ve yönetsel kararlarını desteklemek amacıyla Aktif Pasif Yönetimini ilgilendiren tüm finansal hareketlerin ilgili taraflarla paylaşılmasını sağlamak ve Aktif-Pasif Toplantısı’na sunulmak üzere bilanço ve kar/zarar kalemlerine ait haftalık değişimleri raporlamak, bu değişimleri aksiyon alınmasını sağlamak üzere ilgili birimler ile paylaşmak ile sorumludur.


Görev Tanımı ;

  • Bankada iş zekası sistemi kapsamında ihtiyaç duyulan veri tabanının geliştirilmesi, güncellenmesi ve üzerinde yapılacak raporlama tekniğinin belirlenmesinden sorumludur. İş Zekası için kullanılacak formülasyonları oluşturur, raporlamada çıkabilecek teknik ve diğer aksaklıkları takip eder ve giderir.
  • Gerektiğinde Garanti BBVA Teknoloji ile yürütülen projelerde “Product Owner” görevini üstlenir.
  • Mevcut projelerde veya yeni projelerde projenin üretime alınması öncesinde gerekli test çalışmalarını yapar.
  • Bankadaki işkolları veya birimlerden gelen talepler doğrultusunda veri ambarından gerekli veriyi sorgu marifetiyle elde eder, zamanında ve doğru olarak üretimini sağlar.
  • İş Zekası araçlarını kullanır, yeni raporlar üretmede gayretini gösterir.
  • Türkiye ve dünyada İş Zekası - Veri ambarı - Raporlama - Veri Madenciliği konularındaki gelişmeleri ve trendleri takip ederek gerekli güncellemelerin gerçekleştirilmesini sağlar.


Bu ekibe nasıl birini arıyoruz?


  • Sonuç odaklı ve sorumluluk alan,
  • Müşteri memnuniyetine önem veren,.
  • Karmaşık problemler için çözümler belirlemeyi seven,
  • Etkin iletişim kurabilen.


Bu pozisyonda başarılı olmak için adaylarda aradığımız zorunlu ve tercihen kriterler: 


Zorunlu Kriterler;


  • Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun,
  • Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamışsanız ya da 1 yıl tecilli ise.


Tercihen Kriterler;


  • Tercihen üniversitelerin Mühendislik, Matematik veya İstatistik bölümlerinden mezun.
  • Oracle SQL, SAS, Python, BI araçlarını kullanan.

 

Görev tanımı ilginizi çekiyor ve yukarıda belirttiğimiz özelliklere de sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Garanti BBVA ailesinin bir parçası olmaya ne dersiniz?


Hakkımızda

BBVA olarak, çağın olanaklarını herkese sunmak amacıyla dünya bankacılığının dönüşümüne öncülük ediyoruz.

35 ülkede, 72 milyondan fazla müşterisi olan küresel bir finans kuruluşuyuz. Dünyada 125.000'den fazla çalışanı bulunan ve her birinin kendi profesyonel kariyerinin kahramanı ve tasarımcısı olduğu bir bankayız.

Kurumsal sorumluluk yaklaşımımız ve iş modelimiz ile çeşitliliği ve finansal eğitimi ve kültürü destekliyoruz. BBVA'nın bir parçası olmak, kariyerinizi finans sektöründeki en yenilikçi şirketlerden birinde geliştirmek demektir.


Değerlerimiz

Değerlerimiz tüm çalışanlarımızı tanımlar, amacımızı gerçekleştirmemize ve tüm işlerimizi ve kararlarımızı yönlendirmemize yardımcı olur: Müşterimiz önceliğimizdir, büyük düşünürüz, tek bir ekibiz.


Çeşitlilik yaklaşımımız

Garanti BBVA olarak farklı bakış açılarına sahip çalışma arkadaşlarıyla gelişeceğimize, daha iyi bir çalışma ortamına ulaşacağımıza inanıyoruz. Eşit istihdam sağlamayı görev edinen bir kurum olarak çeşitliliği destekliyoruz. Çalışanlarımızın mesleki ve kişisel gelişimine fırsat sunan, kendilerini en iyi şekilde göstermelerini sağlayan, gelişimlerine odaklanan işbirlikçi ve kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz.

Aday Kriterleri

2 - 7 yıl arası
Üniversite(Mezun)

İş Zekası Analisti pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Zekası Analisti İş Zekası Analisti Maaşları İş Zekası Analisti Nasıl Olunur? İş Zekası Analisti Nedir? İş Zekası Analisti İş İlanları

Finans - Ekonomi

Hakkımızda

1946 yılında Ankara’da kurulan Garanti Bankası, 31 Mart 2019 tarihi itibarıyla 423 milyar Türk Lirası’nı aşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye'ni

Şirket Sayfasına Git

İş Zekası Analisti pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Zekası Analisti İş Zekası Analisti Maaşları İş Zekası Analisti Nasıl Olunur? İş Zekası Analisti Nedir? İş Zekası Analisti İş İlanları