Kocaeli, Sakarya

İş Yerinde

İş Yerinde

14 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

286 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

286 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1981 yılında kurulan Türkiye’nin profil sektöründeki öncü kuruluşu Ege Profil, 42 yıllık tecrübesinden aldığı güçle yurt içi ve yurt dışında önemli yatırımlara imza atmaktadır. Teknolojiye yaptığı yatırımlar, AR-GE çalışmaları, kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile Türkiye’de sektörünün nabzını değiştirmektedir. Ege Profil, 2000 yılında dünyanın en büyük PVC profil üreticisi Deceuninck Grubu’nun en büyük hissedar olmasıyla birlikte dünya standartlarında üretim gerçekleştirerek gücüne güç katmaya devam etmektedir.  

2001 yılından itibaren yüksek performans gösteren ve sürdürülebilir bir büyüme kaydeden Ege Profil, Türkiye’nin öncü profil üreticilerinden biri olmuştur. Başarıyla yükselen bu profilde sahip olunan pazar deneyimi, yüksek kalite anlayışı ve personel motivasyonu önemli bir role sahiptir. Donanımlı insan kaynağı ile Ege Profil, Deceuninck’in dünyadaki liderlik misyonuyla paralel, Türkiye pazarını belirleyen trendler yaratmaktadır. Çalışanlarına verdiği değer, AR- GE faaliyetlerine verdiği önem, uyguladığı kalite politikaları ve başarılı müşteri memnuniyet yönetimi,  Ege Profil’in başarısını sürdürülebilir kılmaktadır.  

PVC profil sektöründe uzun yıllar sektör deneyimine sahip Ege Profil; Egepen Deceuninck, Winsa, Pimapen, IQ Camoda ve Maestro markaları ile faaliyet göstermektedir. Şirket ayrıca, 2014 yılında alüminyum sektörüne de adım atmış ve IQ Alüminyum Sistemleri markası ile  sektöre büyük  yenilikler getirmiştir.  

Dünya üzerinde birçok bölgeye ihracat gerçekleştiren Ege Profil, 2012 yılında Hindistan’da açtığı depoyla Uzakdoğu pazarına, 2013 yılında Şili’de, 2014 yılında da Brezilya’da aldığı şirket ile Güney Amerika pazarına da güçlü bir giriş yapmıştır. 

Kocaeli/Kartepe İşletmemizde "Üretim Mühendisi" olarak görev almak üzere;

  • Üniversitelerin tercihen Makine ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun ,
  • SAP bilgisi olan ,
  • İyi seviyede İngilizce dil bilgisine sahip,
  •  Proses odaklı çalışan,
  • Ekip yönetimi konusunda donanımlı ve bu konuda tecrübeli ,
  • Problem çözme ve karar alma yetkinliği gelişmiş,
  • Yalın üretim prensiplerine hakim ve kullanabilen,  
  • Aktif araç kullanabilen ,

 Takım arkadaşı arayışımız mevcuttur.

İŞ TANIMI

  • Personellerin İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uygun biçimde çalışmasını denetlemek; tespit ettiği veya kendisine iletilen uygunsuzluklara yönelik tedbirler almak.
  •  Müşteri şikâyetlerini incelemek, cevap oluşturmak; ürün kalite sorunları ile müşteri şikâyetlerinin azaltılması için gerekli tedbirleri almak.
  • Kalite standartlarına uygun şartlarda üretim planını uygulamak,  
  • Günlük ve aylık üretim form, rapor ve tablolarını inceleyerek sorun ve aksamalar ile geliştirilmesi gereken alanları (miktar, zaman kullanımı, kalite vb.) tespit etmek ve bu alanlara yönelik iş geliştirme ve iyileştirme önerilerinde bulunmak.
  •  Haftalık / aylık çalışma çizelgelerinin (puantaj) oluşturulmasını, duyurulmasını, sağlamak; puantajı günlük olarak denetlemek.
  • Kapasite analizleri yaparak (ekipman, hat, vb.) yıllık bütçe oluşturma sürecine veri sağlamak. Kaizen ve 5 S çalışmalarının yürütülmesini sağlamak.
  • Personelin eğitim ihtiyaçlarını tespit etmek; ihtiyaca uygun eğitimin (TNE, sınıf eğitimi, hat başı eğitimi vb.) iç veya dış kaynaklardan planlanarak uygulanmasını sağlamak.



Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Üretim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Mühendisi Üretim Mühendisi Maaşları Üretim Mühendisi Nasıl Olunur? Üretim Mühendisi Nedir? Üretim Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

1981 yılında kurulan Türkiye’nin PVC profil sektöründeki öncü kuruluşu Ege Profil, 42 yıllık tecrübesinden aldığı güçle yurt içi ve yurt dışında öneml

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

İŞ BAŞVURULARI İÇİN KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİİşbu Aydınlatma Metni, 6698 Sayılı Kişi

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Üretim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Mühendisi Üretim Mühendisi Maaşları Üretim Mühendisi Nasıl Olunur? Üretim Mühendisi Nedir? Üretim Mühendisi İş İlanları