warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Urge Proje Uzmanı (Tekstil / Endüstri Mühendisi)

Ege İhracatçı Birlikleri

İzmir(Konak)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

269 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

269 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Genel Sekreterliği, Türkiye'de değişik bölgelerde faaliyet gösteren 13 İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinden birisidir. 12 ana sektörde faaliyet göstermekte olan sekreterliğimizde 7.000'den fazla üye firmaya bulunmaktadır. EİB'nin temel amacı üye firmalarına faaliyet gösterdikleri 12 sektörde sürdürülebilir ihracat artışı için destek olmaktır. Firmalarına insan kaynağı, finansal kaynak, fiziksel altyapı, iş ağı ve bilgi kaynağı sağlamak için EİB ortak girişimlerle çarpan etkileri yaratır.

Üye firmalarımız için yukarıda bahsedilen kaynaklardan birisi olan Ticaret Bakanlığı'nın 2010/8 Sayılı Tebliği Uyarınca, şirketlerin uluslararası rekabet güçlerinin arttırılmasına (URGE) yönelik olarak birliğimiz bünyesinde geliştirilen projeler kapsamındaki giderler Destekleme ve Fiyat İstikrar Fonu'ndan karşılanmaktadır.

Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde 2016 yılından bu yana yürütülmekte olan yukarıda bilgisi verilmiş URGE Proje sayılarındaki artış sebebi ile proje faaliyetlerinin organizasyonu ve koordine edilmesine yönelik olarak aşağıdaki kriterleri sağlayan  "Proje Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır.

Pozisyon İçin Aradığımız Nitelikler:

- Türkiye'deki üniversitelerin veya denkliği Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt dışındaki üniversitelerin Tekstil veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,

- Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı İngilizce (YDS) en az C düzeyinde veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından belirlenen kriterlere göre eşdeğeri güncel yabancı dil belgesine sahip, akıcı olarak yabancı dil yeterliliğini kullanabilen,

- Tekstil, Konfeksiyon ve benzer sektörlerde en az 3 yıl deneyimi olan,

- Tercihen URGE veya benzer hibe projelerinde uzman olarak çalışmış,

- Proje Yönetimi konusunda deneyimli,

- Sistematik ve çözüm odaklı,

- Organizasyon düzenleme ve koordine etme deneyimine sahip,

- Araştırma, geliştirme, süreç iyileştirme konularında bilgi ve heves sahibi,

- İletişim ve İkna becerisi yüksek,

- İzmir'de İkamet eden, edebilecek,

- Yurt içi ve yurt dışı seyahat problemi olmayan,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

İşin Tanımı:

- URGE Projeleri kapsamında firmaların ihtiyaçlarına ve gelişmelerine yönelik olarak gerçekleştirilecek ihtiyaç analizi, eğitim ve/veya danışmanlık faaliyetlerini planlamak, koordine etmek.

- Bakanlık koordinasyonunda yurt dışı pazarlama ve/veya alım heyeti faaliyetlerinin düzenlemek, bu faaliyetler kapsamında organizasyon ve koordinasyonu sağlanmak.

- Proje kapsamında desteklenecek süreçler ile ilgili firmalara tam bilgilendirme sağlamak, destek kapsamında gereken sözleşme, dokuman, bilgi, belge vb. takip süreçlerini yürütmek, uygunluğunu kontrol etmek.

- Proje kapsamındaki ilgili resmi kurum ve kuruluşlarla desteklerin onaylanması, bilgi, belge alışverişi vb. konularda etkin iletişim halinde bulunmak.

- Proje kapsamındaki Mal/Hizmet satın alımının birlik ve tebliğ satın alım prosedürlerine uygun olarak, ihtiyaçları karşılayacak en uygun şekilde yapmak ve ilgili ödeme ve beyan işlemlerini yürütmek.

- Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin belirlenen süreç aralıklarında etkinlik analizlerini ve değerlendirmesini yapmak, ilgili birlik yönetimi ve genel sekreterliğe raporlamak.


Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Proje Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Uzmanı Proje Uzmanı Maaşları Proje Uzmanı Nasıl Olunur? Proje Uzmanı Nedir? Proje Uzmanı İş İlanları

Birlikler / İthalat - İhracat

Hakkımızda

Ege İhracatçı Birlikleri olarak, 1939 yılından bu yana sürdürdüğümüz faaliyetler ve artan dış ticaret deneyimimizle Ege Bölgesi ve dolayısı ile ülkemi

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemekhane.

Proje Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Uzmanı Proje Uzmanı Maaşları Proje Uzmanı Nasıl Olunur? Proje Uzmanı Nedir? Proje Uzmanı İş İlanları