warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mali İşler Yöneticisi/Yönetmeni

Dino Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.

İzmir, Manisa(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

641 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

641 başvuru

Departman

Finans

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


 

DİNO GIDA FMCG sektöründe, yurtiçi ve global pazarda lider konumda olan markaların distribütörlüğünü Manisa, İzmir, ve Muğla’daki şubelerimizden sürdürmekteyiz. Firmamız bünyesinde 170 personel, 105 araçlık filosu ve 30 yılı aşkın iş tecrübesi ve deneyimi ile yaklaşık 7100 bayiye hizmet vermektedir. Güçlü rekabet ortamında dahi sürdürülebilir büyümeyi, uygun pazarlama stratejilerini sorumlu olduğumuz pazara entegre etmeyi hedefleyen bir firma olarak gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile  iş kollarımız olan Gıda, İçecek ve Tütün Mamüllerinin satış ve pazarlama faaliyetlerine ek olarak inşaat ve tarım sektöründe de istihdam yaratmaktayız.

Tarihçemiz

Ticari hayatına, 1984 yılında Sevilen Şarapları bayiliği ile adım atan şirketimiz Pepsi, Fruko, Tamek ve Hayat su markalarının bayiliklerini Manisa ve ilçelerinde sürdürmüştür. Aldığımız stratejik kararlar doğrultusunda tüm satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüttüğümüz bu markaların bayilikleri pazarda lider konumda iken devredilmiştir.

Değerli iş ortaklarımızdan Anadolu Efes ile tanışmamız 1988 yılında başladığımız Manisa Bölge bayiliği ile gerçekleşmiştir. 1994 yılında Manisa Merkez ve Saruhanlı bölgelerinde başladığımız Philip Morris SA distribütörlüğümüzü, 1998 ve 2013 yıllarında genişleyen bölgelerimiz ve tecrübeli satış ekiplerimiz ile halen Manisa ve Menderes merkezlerimizden yürütmekteyiz.

1997 yılında ilk kez şirketimiz tarafından yaptırılan satış programı ile el terminali ve barkodlu ön satış sistemine geçilmiştir. Daha sonrasında birçok yerli firma tarafından  kullanır hale gelen bu sistem Doğu Avrupa ülkelerindeki operasyonlarda da kullanılmıştır. Aynı zamanda Dino grubu çatısı altında 2004 yılında kurduğumuz Bermer Alkollü içecekler Ltd. Şti. isimli şirketimiz bünyesinde Efes Pazarlama ve Dağıtım A.Ş’nin 2006 yılından itibaren İzmir ili’nin 1/3 lük kısmında Distribütör olarak dağıtım faaliyetlerini sürdürmekteyiz.

Bayilik kanadındaki gelişimimiz 2013 yılı Muğla/ Milas Bayiliği ile başlayıp 2015 İzmir/ Urla ve 2017 yılında İzmir/ Torbalı bölgelerindeki bayiliklerin bünyemize katılması ile devam etmiştir.

 

 

·         Üniversitelerin Ekonomi, Iktisat, Maliye vb. bölümlerinden mezun,

·         Alanında en az 5 yıl tecrübeli, yöneticilik pozisyonunda min. 2 yıl tecrübeli sahibi,

·         MS Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen,

·         Analitik düşünme ve sayısal analiz yetisine sahip,

·         Esnek çalışma saatlerine uyumlu,

·         Çözüm odaklı, problem çözme yönü ve iletişimi kuvvetli,

·         Tercihen Netsis programına hakim,

·         Ekip çalışmasına yatkın, iş konusunda takipçi, iş süreçlerinde gelişmeler yapabilen,

·         Seyahat engeli bulunmayan,

·         Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

·         İzmir veya Manisa illerinde ikamet eden ya da edebilecek.




İŞ TANIMI

·         Şubelerimiz ve bölümlerimiz ile koordineli çalışarak,

·         Genel hesapların kontrolünün sağlanması,

·         Genel Muhasebeye konu olan tüm işlemlerin Türk Vergi Mevzuatı ve Muhasebe ilkeleri doğrultusunda işleyişini, muhasebeleştirilmesini ve denetiminin sağlanması,

·         Vergisel yükümlülüklerin doğru ve zamanında yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların planlanması,

·         Kendisine bağlı personelin koordine edilip,

 Muhasebe evraklarının doğru şekilde işlenmesi ve kontrolünün sağlanması,

Banka, Satıcı ve Diğer cari hesapların izlenmesi ve satıcıların mutabakatının yapılması süreçlerinin yönetilmesi,

BA-BS formu mutabakatlarının kontrolünün sağlanması,

KDV, Muhtasar, Damga Vergisi, Geçici Vergi ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin hazırlanması süreçlerini yönetecek Muhasebe Yöneticisi/Yönetmeni takım arkadaşı arıyoruz.

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Doktora(Mezun)
Muaf, Yapıldı
B sınıfı

Mali İşler Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mali İşler Yöneticisi Mali İşler Yöneticisi Maaşları Mali İşler Yöneticisi Nasıl Olunur? Mali İşler Yöneticisi Nedir? Mali İşler Yöneticisi İş İlanları

Mali İşler Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mali İşler Yöneticisi Mali İşler Yöneticisi Maaşları Mali İşler Yöneticisi Nasıl Olunur? Mali İşler Yöneticisi Nedir? Mali İşler Yöneticisi İş İlanları