warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Hukuk

Hukuk

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Hukuk

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, İstanbul’un Avrupa yakasında Türkiye genelinin yüzde 10’una denk gelen yaklaşık 4,5 milyon aboneye ‘görevli tedarik şirketi’ sıfatıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından onaylanan perakende satış tarifeleri üzerinden hizmet veriyor. Eski dönem fatura tahsilat noktalarını kurumsal dönüşümle birlikte Müşteri İşlem Merkezleri’ne (MİM) çeviren CK Enerji Boğaziçi Elektrik, bu dönüşümün başladığı 2015 yılının Mart ayından itibaren her üç günde bir işlem merkezi açılışına imza atıp kendi sektöründen bağımsız olarak ‘kapsama alanı en hızlı büyüyen perakende firmaları’ arasına da girdi. 300’e yakın MİM noktası ile Türkiye’nin en yaygın enerji perakende kanalına sahip olan CK Enerji Boğaziçi Elektrik, perakende elektrik satışı ve sonrasındaki faaliyetlerinde daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla devamlı çalışarak değişim ve dönüşümünü sürdürüyor.


Şirketimiz bünyesinde Yasal Takip Direktörlüğü'ne bağlı olarak çalışacak "Avukat" pozisyonunda arayışımız bulunmaktadır.


GENEL NİTELİKLER 

  • Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun,
  • İcra İflas Hukukuna ve yasal takip süreçlerine hakim, tercihen Toplu İcra deneyimi olan,
  • Alanında en az 5 yıl deneyimli,
  • Etkili yazılı ve sözlü iletişim yeteneğine sahip,
  • MS Office uygulamalarına hakim, raporlama yeteneğini excelde aktif kullanabilen, 
  • Organizasyonel yetkinliği gelişmiş, insiyatif alabilen, 
  • Ekip çalışmasına ve yoğun iş temposuna yatkın,
  • Detaylara önem veren, 
  • Problem çözme yeteneği gelişmiş, 



İŞ TANIMI
 

  • Denetim planı kapsamında, sözleşmeli hukuk bürolarının iş ve işlemlerini kontrol etmek, denetimlerini gerçekleştirmek, eksik iş ve işlemlerin yapılmasını temin etmek ve raporlamalarını yapmak.

  • Sözleşmeli Hukuk Bürolarının hedef ve performans durumlarını değerlendirmek amacıyla Yasal takip işlemlerinin İcra ve İflas Kanunu’ na, yasal yönetmeliklere ve iç prosedürlere uygun olarak yapılıp yapılmadığını incelemek. Denetim sonuçlarını analiz etmek ve değerlendirmek, tespit edilen aksaklıkları sebepleri ve çözüm önerileri ile birlikte yöneticisine raporlamak. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmanın yapılarak sözleşmeli hukuk büroları ile koordineli olarak işlemleri yürütmek.

  • Sözleşmeli bürolarda bulunan ekiplere ve alacağın tasfiyesine dair projelerine destek vermek, yasal süreçte ortaya çıkabilecek bilgi ve belge ihtiyaçlarını karşılamak, gerektiğinde şirket prosedürleri, yazılımları ve uygulamaları hakkında bilgilendirmek ve eğitmek .

  • Yasal takip bünyesindeki icra dosyaları ile bağlantılı dava dosyalarının gerek adliye gerekse şirket içerisindeki her türlü iş ve işlemlerini yerine getirmek.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Avukat pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Avukat Avukat Maaşları Avukat Nasıl Olunur? Avukat Nedir? Avukat İş İlanları
Hakkımızda

İstanbul’un Avrupa yakasında Türkiye genelinin yüzde 10’una denk gelen yaklaşık 4,5 milyon aboneye ‘görevli tedarik şirketi’ sıfatıyla Enerji Piyasası

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı UyarıncaÇalışan Adayı Aydınlatma Metni1. Veri sorumlusunun kiml

Detaylı Bilgi

Avukat pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Avukat Avukat Maaşları Avukat Nasıl Olunur? Avukat Nedir? Avukat İş İlanları