warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Boğazhisar Koleji-Gastronomi Eğitmeni

Boğazhisar Koleji

İstanbul(Avr.)(Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Boğaz hisar Eğitim Kurumları, 2008 yılında eğitime dair yeni şeyler söylemek için kuruldu. 16 Bin metrekare alanda boğaza nazır bir arazide kurulan okulumuz, adını Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesinde anlattığı “Boğaz Hisarı”ndan almaktadır. Okulumuz özgün eğitim modeli ile kuruluşundan bu yana yükselen bir başarı grafiğine imza atmaktadır. Özel olarak geliştirilen ve patenti kurumumuza ait olan “Dünya Ölçeğinde Üstün Nitelikli İnsan Yetiştirme Eğitim Modeli” sayesinde öğrencilerimizi zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel ve ruhsal yönden yetiştiriyor ve onlara geleceğin üstün nitelikli insanları olma yolunu açıyoruz. Okulumuzda seçkin eğitimciler ve son teknoloji ile donatılmış branş derslikleri aracılığıyla öğrencilerimizin düşünce dünyasını ve keşfetme duygusunu geliştirerek ufkunu açan, öğrenmeyi etkinliklerle zevkli hale getiren bir anlayışla eğitim veriyoruz.Boğaz hisar Eğitim Kurumları, 2008 yılında eğitime dair yeni şeyler söylemek için kuruldu. 16 Bin metrekare alanda boğaza nazır bir arazide kurulan okulumuz, adını Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesinde anlattığı “Boğaz Hisarı”ndan almaktadır. Okulumuz özgün eğitim modeli ile kuruluşundan bu yana yükselen bir başarı grafiğine imza atmaktadır. Özel olarak geliştirilen ve patenti kurumumuza ait olan “Dünya Ölçeğinde Üstün Nitelikli İnsan Yetiştirme Eğitim Modeli” sayesinde öğrencilerimizi zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel ve ruhsal yönden yetiştiriyor ve onlara geleceğin üstün nitelikli insanları olma yolunu açıyoruz. Okulumuzda seçkin eğitimciler ve son teknoloji ile donatılmış branş derslikleri aracılığıyla öğrencilerimizin düşünce dünyasını ve keşfetme duygusunu geliştirerek ufkunu açan, öğrenmeyi etkinliklerle zevkli hale getiren bir anlayışla eğitim veriyoruz.  

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 
  • Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen, 
  • Takım çalışmasına yatkın, İletişim gücü yüksek, 
  • Öz güveni ve problem çözme becerisi yüksek, 
  • Öğrencilere model olabilecek, 
  • Dış görünüşüne özen gösteren, 
  • Mesleki çalışmaları güncel olarak takip edebilen, 
  • Takım çalışmasına yatkın, 
  • Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan, 

Eğitim faaliyetlerimizi güçlendiren, öğrencilerimizin yabancı dilden bilime manevi değerler ile bütünleştirilerek farklı alanlarda gelişmelerini, yetenekleri doğrultusunda başarı kazanmalarını sağlayacak Eğitim faaliyetlerimizi güçlendiren, öğrencilerimizin yabancı dilden bilime manevi değerler ile bütünleştirilerek farklı alanlarda gelişmelerini, yetenekleri doğrultusunda başarı kazanmalarını sağlayacak Gastronomi Eğitmeni arayışımız bulunmaktadır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Eğitmen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Eğitmen Eğitmen Maaşları Eğitmen Nasıl Olunur? Eğitmen Nedir? Eğitmen İş İlanları

Eğitim / Eğitim Kurumları

Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemekhane.

Eğitmen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Eğitmen Eğitmen Maaşları Eğitmen Nasıl Olunur? Eğitmen Nedir? Eğitmen İş İlanları