warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Elektrik Tasarım Stajyeri

Bma Teknoloji A.Ş

Kocaeli(Çayırova)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

331 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

331 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hakkımızda

BMA Technology, Denizcilik Endüstrisine odaklanmış olan bir mühendislik ve üretim şirketidir. Bir Elektrik Sistem Entegratörü olarak BMA Technology'nin temel odak alanları, denizcilik uygulamaları için Elektrik, Otomasyon ve E-Tahrik Sistemlerinin tasarımı, geliştirilmesi, üretimi ve kurulumudur. Daha ayrıntılı olarak tedarik kapsamımız LV Santralleri, Konsolları, Entegre Alarm İzleme ve Kontrol Sistemlerini, Hibrit ve Elektrikli Tahrik Çözümlerini (Alternatörler, Elektrikli Tahrik, Motorlar) ve Kurulumu içerir.

BMA Technology, Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerine odaklanarak fark yaratabileceği alanlar aramakta, tasarıma uygun, kullanıcı dostu ve uygun maliyetli sistemler üretebilmek için çabalamaktadır. BMA Technology, Türkiye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından AR-GE Merkezi olarak tescillenmiştir.

Mühendislik departmanlarımız genç mühendisleri çeşitli zorlu ve önemli projelerde deneyim sahibi olan tecrübeli meslektaşları ile bir araya getirerek dinamikliği ve profesyonelliği bir araya getiren takımlar oluşturmaktadır.

2500 m² üretim alanına sahip olan modern mühendislik ve üretim tesisimiz, GOSB (Gebze Organize Sanayi Bölgesi)'de bulunmaktadır ve Türkiye'nin en büyük üç tersane bölgesini bulunduran Tuzla, Yalova ve İzmit'e oldukça yakındır.

Aranan Özellikler:

  • Üniversitelerin Elektrik veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinde öğrenci olan,
  • Tercihen en az 30 iş günü zorunlu stajı bulunan,
  • Tercihen Autocad ve Eplan programlarına aşina,
  • Dinamik ve çalışkan,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Gemi inşa sektörüne ilgi duyan,
  • İstanbul Anadolu Yakası ya da Kocaeli Gebze çevresinde ikamet eden stajyer arkadaşlar aramaktayız.

İş Tanımı

  • Temel sorumluluk gemi elektrik pano ve konsollarının Klas kurallarına uygun şekilde elektrik dizaynını gerçekleştirmek ve işçilik resimlerini hazırlamak,
  • Gelen talepler doğrultusunda, gerektiğinde ilgili revizyonların yapmak,
  • Kalite standartları doğrultusunda gerekli dokümantasyonu hazırlamak.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci)

Tasarım Stajyeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tasarım Stajyeri İş İlanları

Elektrik & Elektronik / Otomasyon 1+

Hakkımızda

BMA Technology, Denizcilik Endüstrisine odaklanmış olan bir mühendislik ve üretim şirketidir. Bir Elektrik Sistem Entegratörü olarak BMA Technology'ni

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Tasarım Stajyeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tasarım Stajyeri İş İlanları