Forwarding Denizyolu Satış Sorumlusu - Bursa

ARKAS LOJİSTİK AS.

Bursa

İş Yerinde

İş Yerinde

27 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

414 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

414 başvuru

Departman

Lojistik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin öncü holdinglerinden Arkas Holding çatısı altında faaliyet gösteren Arkas Lojistik, 1989 yılında kurulmuştur. Çeyrek asırdan fazladır lojistik sektöründe var olan Arkas Lojistik bugün deniz, hava, kara, demiryolu, intermodal, minivan, kombine taşımaları yapan, açık yük ve proje taşımaları, forwarding ve depolama hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’de İzmir, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Mersin, Ankara, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon, Ereğli, Bandırma, Konya ve İskenderun'daki ofislerinde 1500’ün üzerinde çalışanı ile hizmet üretmektedir.

Arkas Lojistik'in Ulaştırma hizmetleri özvarlık havuzunda 500 çekici, 5 kamyon, 550 dorse bulunmakta ve İstanbul, Kocaeli, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Samsun, Mersin, Gaziantep, İskenderun’daki garajlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Dijital yatırımlarıyla müşterilerine araç takibi ve temassız operasyonun avantajlarını sunmaktadır.

Arkas Lojistik’in Terminal ve Depoculuk Hizmetleri altyapısında İstanbul, İzmir, Bursa, Mersin, Konya, Kayseri, Gaziantep, İzmit ve İskenderun’da olmak üzere 463 bin metrekarenin üzerinde açık konteyner sahası ve 40 bin metrekare kapalı depo tesisleri bulunmaktadır. Depolarında 51 adet özvarlık dolu ve boş konteyner elleçleme makinesi, 40 forklift ve 3 kepçeyle hizmet vermektedir.

Demiryolu Hizmetleri organizasyonunda 706 vagon ve demiryolu ile taşımaya uygun 1250 konteynere sahip Arkas Lojistik, müşterilerine alternatifli taşıma çözümleri geliştirmektedir.

Hızlı, güvenilir, kaliteli ve dijital lojistik hizmeti sağlayan global bir lojistik şirketi olma vizyonuyla yatırım yapan Arkas Lojistik yurtdışında Arkas Logistics markası adı altında yapılanmıştır. Bugün Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren ofislerinde 100 kişiye istihdam sağlamaktadır. Ofislerinin olmadığı dünyanın diğer önemli ticaret merkezlerinde de stratejik partnerleriyle hizmet sağlamaktadır.

Sürdürülebilir lojistik kapsamında da yatırımlara devam eden Arkas Lojistik, 5 adet Hybrid Lokomotif yatırımıyla çevre dostu yapıyı desteklemeye devam etmektedir.

GENEL NİTELİKLER

  • Lisans mezunu,
  • Lojistik sektörü ve dinamiklerine hakim,
  • Forwarding şirketlerinde denizyolu taşımalarında saha satış özelinde en az 3 yıl tecrübesi olan,
  • Deniz, hava, uluslararası karayolu ve iç nakliye taşımalarında veya bu alanlarda uzmanlığı olan,
  • İletişimi güçlü, ikna kabiliyetine sahip, müşteri memnuniyetini esas alan,
  • Hedef ve çözüm odaklı,
  • MS Ofis programlarına hakim,
  • B Sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilen,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,
  • Bursa'da ikamet eden,

İŞ TANIMI

Şirketin stratejileri doğrultusunda hedeflenen ciroya ve karlılığa ulaşmak için hedef müşterileri ve taşıma modellerini belirlemek, yeni müşteri kazandırmaya yönelik çalışmaları ve iş geliştirme faaliyetlerini yürütmek, mevcut müşterileri korumak.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sorumlusu Satış Sorumlusu Maaşları Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Satış Sorumlusu Nedir? Satış Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’nin öncü holdinglerinden Arkas Holding çatısı altında faaliyet gösteren Arkas Lojistik, 1989 yılında kurulmuştur. Çeyrek asırdan fazladır loji

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

VERİ SORUMLUSU: ARKAS HOLDİNG A.Ş.Umurbey Mah. Liman Cad. No:38/1 Konak, İzmirARKAS HOLDİNG A.Ş. (Ve

Detaylı Bilgi

ARKAS LOJİSTİK AS. İş İlanları

Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sorumlusu Satış Sorumlusu Maaşları Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Satış Sorumlusu Nedir? Satış Sorumlusu İş İlanları