İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

16 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Burası Worldline.

 

Worldline, her işletmenin büyüme yolculuğunu hızlı, basit ve güvenli bir şekilde hızlandırmasına yardımcı olur. Ödeme sistemleri sektörünün kalbinde yer alan yenilikleri ve dünyanın ödeme alma ve verme teknolojilerini şekillendiriyoruz. Teknolojimiz 5 kıtada milyonlarca işletmenin büyümesine güç veriyor. Müşterilerimizin işlerini hızlandırmasına yardımcı olduğumuz gibi, çalışanlarımızın da kariyerlerini hızlandırmasına yardımcı olmaya kararlıyız. Birlikte gelişmi şekillendiriyoruz.

 

Fırsat hakkında:

 

Elektronik ödeme sistemlerinde, POS üretimi ve satışında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan WORDLINE, güvenli ödeme konusunda dünyanın en iddialı kredi kartı terminallerini üretiyor. WORDLINE Türkiye İstanbul Ofisi için Teknisyen pozisyonunda sorumluluk alacak takım arkadaşları arıyoruz.

Bu takım arkadaşından; EFTPOS ve ECRPOS cihazlarının bakım ve onarım hizmetlerinin verildiği servise girişi yapılmış arızalı terminallerin, verilen hedefler doğrultusunda kaliteli bir şekilde ve SLA hedeflerini dikkate alarak bakım onarımlarını yapmayı kapsamaktadır.

 

Kimi arıyoruz?

 

We look for big thinkers. People who can drive positive change, step up and show what’s next – people with passion, can-do attitude and a hunger to learn and grow. In practice this means:

 

·       Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Bilgisayar veya Haberleşme bölümü mezunu,

·       Tercihen ilgili iş deneyimine sahip,

·       Müşteri odaklı yaklaşıma sahip,

·       Ekip çalışmasına yatkın,

·       Arızalar hakkında araştırmacı kimliğine sahip,

·       Elektronik malzemeleri tanıyan,

·       Askerliğini yapmış yada en az 2 yıl tecilli (erkek adaylar için)

·       Cihaz tamir ve onarımında ilgili teknik aletleri (havya, lehim vb.) etkin ve doğru kullanabilen, 

·       El becerisi olan, dikkatli ve zamanı etkin kullanabilen, sonuç odaklı

 

Gelişimi şekillendir.

 

Ödeme sistemlerinin bir sonraki sınırlarına doğru ilerliyoruz ve yolculuğumuza katılacak büyük düşünürler arıyoruz. Tutkulu, yapabilirim tavrına sahip, öğrenmeye ve gelişmeye açık takım arkadaşları. Burada dünyanın dört bir yanından hırslı meslektaşlarınızla çalışacak, ekip olarak benzersiz zorlukların üstesinden gelecek ve toplum üzerinde gerçek bir etki yaratacaksınız. Güçlendirici kültürümüz, güçlü teknolojimiz ve kapsamlı eğitim fırsatlarımızla nereye gitmeye karar verirsen ver, kariyerini hızlandırmana yardımcı oluyoruz. 40'tan fazla ülkede 18.000'den fazla yenilikçiden oluşan küresel ekibimize katıl ve sahip olacağınız bir yarını şekillendirin.

 

Jobs.worldline.com adresinden Worldline'daki yaşam hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

Eşit fırsatlar sunan bir işveren olmaktan gurur duyuyoruz. Irk, din, renk, ulusal köken, cinsiyet (hamilelik, doğum veya ilgili tıbbi durumlar dahil), cinsel yönelim, cinsel kimlik, cinsiyet ifadesi, yaş, engelli birey olma durumunda veya geçerli herhangi bir durum temelinde yasal olarak korunma durumlarında ayrımcılık yapmayız.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf

POS Teknisyen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

POS Teknisyen POS Teknisyen Maaşları POS Teknisyen Nasıl Olunur? POS Teknisyen Nedir? POS Teknisyen İş İlanları
Hakkımızda

Worldline, ödeme sistemleri alanında Avrupa lideri, dünya çapında ise dördüncü büyük oyuncudur. Worldline iş yerlerine EFTPOS yazılım ve donanım hizme

Şirket Sayfasına Git

POS Teknisyen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

POS Teknisyen POS Teknisyen Maaşları POS Teknisyen Nasıl Olunur? POS Teknisyen Nedir? POS Teknisyen İş İlanları